Sista veckorna i Sverige

En och en halv månad gick fort. Det känns som det var igår killarna lämnade Sverige och åkte över, och jag och katterna påbörjade september månad i Sundsvall. Nu sitter jag här i USA och har redan varit här i snart två veckor.

Tiden hemma var jättebra. Jag fick tid till att fokusera mycket på mig själv och på att må bättre. Det är så otroligt viktigt att ta hand om sig själv, att se till att lägga tid på sig själv. Jag har tagit kontroll över många av mina tankar och många av mina handlingar. Jag tror verkligen på att du kan styra ditt liv med din tanke. Att hur stark du är psykiskt kan göra all skillnad. Att du kan heala dig själv med din tanke, att du med positivt tänkande kan börja må bra, börja älska dig själv.

Jag mår bra nu och är äntligen hos Emil.

September månad då. Ja vad gjorde jag hemma innan jag åkte? Efter några veckor av lugn och ro med katterna i Sundsvall så städade vi ur lägenheten och åkte hem. Kan säga att jag aldrig städat så mycket. Mamma kom till mig näst sista helgen i september och hjälpte mig, vi rollade gardiner, skrubbade golv, bar ner saker i förrådet, diskade, tvättade fönster, allt. Tack mamma ❤

Det blev i alla fall riktigt bra och jag behövde inte skämmas inför våra hyresgäster.

Jag flyttade hem till Emils föräldrar den tjugofjärde och tog det otroligt lugnt sista veckorna. Myste med katterna, fyllde år, spelade gitarr, sjöng och bara njöt av den svenska hösten.

I år har vi faktiskt skaffat pass till båda katterna så förhoppningsvis ska de få flyga över tillsammans med mig när jag är hemma en sväng i början av december. Måste bara få någon att åka över tillsammans med mig eftersom att man bara får flyga med ett djur per person och eftersom jag absolut inte kommer att ha dem i bagageutrymmet.

Sista helgen åkte jag ner till Stockholm för att hälsa på min bästa vän. Det var en så underbar helg! Tåget gick vid sex på morgonen och Cattis mötte mig i stan när jag kom, tillsammans med sin kille(!!!) återkommer till det. Det första vi gjorde var att äta lite frukost, jag och Cattis. Vi gick sedan till Nordiska kliniken där jag hade passat på att boka in en ordentlig ansiktsbehandling när jag ändå var där. Köpte även en helt ny serie ansiktsprodukter. Har (som kanske framgått tidigare) testat det mesta, nästan allt och ingenting har fungerat sådär riktigt bra, inte i längden. Nu ska jag prova Image så vi får väll se hur det blir, ska ge det några månader.

Efter det åkte vi till lägenheten på Bondegatan och lämnade lite saker och sedan gick vi ner på söder och åt lite lunch. Vi bestämde att vi skulle ta det lite lugnt i lägenheten den kvällen, Cattis kille skulle komma förbi och vi skulle dricka lite vin och bara mysa. Vi hade träffats en gång tidigare när Emil och jag var ner i början av sommaren, hade då inte en aning om att de hade börjat träffat varandra. När vi gjorde oss klara knackade det på dörren och där stod Kristin(!) min andra bästis från gymnasiet! Så himla roligt. Hade skrivit till henne någon vecka tidigare och hon sa att hon inte skulle vara i stan under helgen. Totalt lurad. Cattis kille kom också efter en stund och vi hade en så rolig kväll! Roligaste jag haft på så länge och jag kan inte önskat att Cattis skulle träffat någon annan än honom, så underbar och de är så fina ihop! I´m a happy best friend!

Lördagen var vi helt förstörda, vi kom hem vid femtiden på fredagsnatten så vi var rätt trötta, sov och sov och myste och sov. Promenerade till Gamla stan på kvällen och tog en sen middag på Vapiano innan vi promenerade hem igen och la oss, igen.

På söndagen packade vi ihop och åt lunch innan vi åkte till centralen och sa hej då. Mitt tåg gick runt sextiden, såklart en timme sent men kom i alla fall hem!

Bästa Stockholmshelgen någonsin, med världens finaste vänner.

Spenderade de tre dagarna jag hade kvar hemma med att packa och packa, och packa om. Fick noga välja ut vad jag skulle ha med mig eftersom väskorna var mer än fulla. På torsdag morgon klockan sex hämtade mamma och pappa upp mig och vi åkte mot Stockholm och Arlanda. Vi checkade in mina tre överviktiga väskor och åt sedan en lunch tillsammans innan jag gick igenom säkerhetskontrollen.

Jag älskar dem så mycket och jag hoppas verkligen att de kommer och hälsar på oss igen i år och att Filip följer med denna gång! Men mamma är ju lite flygrädd så vi får väll se, tänker att vi kanske kan öppna några vinflaskor innan så hon kan sova sig igenom resan, bra idé!

Min resa gick i alla fall superfort, have beställt vegansk mat denna gång och gud vad glad jag är för det. Så otroligt mycket godare och fräschare än tomatkycklingen man får, som kan ha kommit från vart som helst… Tittade några filmer och vipps så var vi framme. Emil hämtade upp mig på Óhare i Chicaho och vi åkte hem till Milwaukee.

I år har vi flyttat till ett annat hus och en annan del av stan, ganska nära huset vi bodde i förut men ändå ett otroligt mycket bättre område! Är så glad att vi gjorde det, för det är så fint och vi har så fin utsikt. Bor på trettonde våningen, penthouse, i ett så nytt hus att de fortfarande håller på bygger på vissa våningar. Kommer ett inlägg inom kort med lite bilder! Ska även uppdatera lite oftare nu här borta, lovar.

Ha det så bra så länge! Kram!