Höst i USA

Nu har jag kommit in lite i livet här igen, har haft lite fullt upp med allt som har med hockey att göra men från och med nu är det inte lika mycket.

Lovade lite bilder på lägenheten, det blir en annan dag, när vi har städat..

Detta är i alla fall lite utsikt från balkongen, hel okej, eller rättare sagt så bra det kan bli i denna stad! Är så glad att vi bytt lägenhet och område i år. Trivs så mycket bättre!

Har gjort ganska mycket sedan jag kom, kattcafé, pumpafarm, halloweenparty, men mer om det i kommande inlägg.

Första veckan var i alla fall riktigt bra. Emil och jag var bland annat på IKEA som precis öppnat i Milwaukee, så skönt att slippa åka hela vägen till Chicago (som förra året), tar nu ungefär en kvart med bil. Blev lite enklare saker, lite hemtrevliga saker. Mattor, blommor, ljusstakar och ljus!

Sen har det såklart varit hockey. Allt är så mycket bättre i år, det går verkligen inte att beskriva, som svart och vitt. Vi får väll se hur säsongen utspelar sig men vi trivs i år, mycket, mycket bättre.

Emils första lediga dag åt vi frukost vid ett café nere vis Lake Michigan, jättemysigt och det var så fint väder. Anledningen var att det precis som förra året bara fanns philadelphia och mackor i lägenheten. Det blev därmed också en lång promenad inne på Wholefoods, som tog halva lediga dagen.

IMG_1861

IMG_1865

IMG_1871

Ska prova lägga ut lite bilder i morgon, så får vi se om jag håller det!

God morgon till er hemma i Sverige och god natt till er här i USA, kram.