Kittens and a pumkin farm

Killarna var borta i fem dagar förra veckan (eller nu blir det förrförra veckan). Jag och vår granne Madison passade då på att underhålla oss själva lite.

När Emil och jag tog en promenad första veckan gick vi förbi ett Café där de hade katter, bästa jag någonsin sett. Vi gick aldrig in då så jag tog med mig Madi dit, till Sip & Purr Cat Café. Man betalar för att under en timme få spendera tid och/eller fika med katter som söker nya hem, så smart koncept. Vi köpte oss lite te och myste sedan så mycket vi kunde.

IMG_1947

IMG_1959

IMG_1988

IMG_2014

Vi hade så fint väder hela veckan. Det är så skönt att vi bor i samma hus som Madi och Justin, så att man kan hitta på lite saker när killarna är borta. Har inga problem med att vara själv men det är också riktigt skönt att ha någon man kan hitta på saker med som kanske inte Emil skulle vilja göra haha.. Han gillar ju soffan på sina lediga dagar.

IMG_2049

Vi passade även på att åka till en pumpafarm, Basse’s taste of country farm market. Lite av en amerikansk tradition, tror jag. Man åker till en pumpafarm, tar lite kort bland pumporna, köper en pumpa och åker hem och gör pumpalyktor.

Det var inget vi gjorde förra året, så det var ett självklart ja och det var faktiskt riktigt roligt och såååå värt! Vi matade och klappade djur (de hade getter, en lama, en åsna, en sköldpadda, ankor, så mysigt), vi gick en labyrint i en majsodling, åkte en rolig rutschkana och köpte lite pumpor. En så bra dag och perfekt vecka fast Emil var borta!

IMG_2129