Cruella De Vil and her dog

I lördags var det dags för lagets årliga Halloween. Så himla roligt, har sett fram emot det sedan förra året! Jag har aldrig varit en sån som har många vänner eller varit del av en stor grupp med vänner. Jag har alltid önskar att jag haft det och att vi kunde ha maskerad och temafester och bara klä ut oss på halloween, så att få göra detta och att Halloween är så stort i USA är så jädra kul!

Emil och jag hade lite svårt att komma på vad vi skulle vara men i sista stund tog vi och beställde kostymer för att klä ut oss till Cruella De Vil och en dalmatin. Det var så bra, fick dock inte på honom ett hundhalsband, men det gjorde inte så mycket jag vet vart jag har honom, hehe.

Kvällen var så himla rolig, vi höll till på en klubb i stan och var där tills de stängde, alla var så snygga och hade så bra kostymer, har tyvärr inga bilder från kvällen, och det är nog tur.

Tappade bort peruken, en av de röda vantarna, min cigaretthållare och mitt röda läppglans, lite ledsen över de sistnämnda men vad gör man, vi hade så jäkla kul att det var värt lite ”collateral damage”.

Här kommer lite (en hel del) bilder på oss innan vi tog oss ut!

IMG_2786

IMG_2763