Vänner i november

Nu är det snart dags att åka hem till Sverige. På måndag vid fyra på eftermiddagen åker jag hem till familjen, katterna och vänner i två veckor. Längtar så mycket, dock inte efter flygresan…

Sista två veckorna har gått så fort och det har hänt rätt mycket. Förra veckan var jag iväg tillsammans med en an tjejerna i laget och volontärarbetade för Hunger task force. Vi samlade in mat inför thanksgiving till hemlösa och människor som kanske inte har råd. Det var riktigt roligt och det gjorde mig innerligt lycklig att se alla människor som ställde upp och alla de människor som kom för att lämna mat. Människor som hjälper varandra värmer mig. Skaffade mig en riktigt bra erfarenhet denna dag.

Vi var också iväg på basketmatch igen, jag och tre tjejer från laget. Så roligt och jag har verkligen träffat vänner för livet. Så underbart.

Det har varit hockey såklart, mindre än vanligt så vi har haft extra mycket ledig tid. Förra veckan åt jag middag med tjejerna i laget innan en av matcherna och sen hade vi en riktigt rolig kväll på arenan och även efter matchen.  Eftersom vi hade många lediga dagar blev det kanske lite för många partykvällar men så är det ibland, bara man har kul och mår bra, och det gör jag!

Vi fick också flytta in i en ny lägenhet denna vecka. En trea (2 bedroom apartment) med panoramafönster i vardagsrummet och i sovrummet (jag tror man kan säga det i alla fall). Så häftig så nu vill jag inte flytta tillbaka. Jag tror att vi kommer få stanna här så länge vi vill med tanke på allt som stökats till med vattenläckan, så det är ju bra.

Detta är en glad kille som fått nya nycklar.

I förrgår kom Benita över, min fina fina vän från Finland. Vi har varit så mycket med varandra de senaste veckorna och jag är så glad att jag träffat henne! Hon är bara så äkta och jordnära och vi är så lika. Vi slog in lite julklappar och myste som tusan. Hon åkte tillbaka till Finland igår och kommer att vara där i ungefär en månad så det är lite tråkigt men det kommer att gå fort, jag ska ju också hem.

Emil och jag fick också äntligen klä julgranen. Vi tänkte göra det på Emils lediga dag då vattenläckan slog till men sen dess har vi ju inte riktigt vetat hur någonting ska bli så vi har bara väntat. Vi tog även lite kort till årets kommande julkort. Gillar det skarpt, mustasch, tröjorna och mitt fina photoshopande.

Julkort

Emil är på bortamatch ikväll och kommer hem om några timmar. Det blir inte mycket sömn inatt för i morgon ska vi kliva upp vid fem och ta en buss tillsammans med ett helt gäng från laget till Green Bay för att se Green Bay Packers mot Arizona Cardinals, amerikansk fotboll. Ska bli häftigt men det kommer bli en lång dag. Bussen går från downtown vid sju på morgonen och sedan är det fri bar hela vägen ner. När vi kommer dit ska vi ”campa” utanför arenan tills matchen börjar vid tolv. Man stå då vid bussen på parkeringen och dricker lite öl och har skittrevligt i kylan. Ska faktiskt bli riktigt roligt. Jag har varit sjuk i tre dagar men jag hoppas att jag ändå mår bättre i morgon så att dagen inte blir så jobbig.

Hoppas ni alla haft en fin november, välkomnar december med öppna armar.