Supeförkyld (och) hemresa

Då var jag tillbaka i USA igen, (för nån vecka sen). Fort går det!

Jag blev ju sjuk några dagar innan vi åkte iväg på den där amerikanska fotbollsmatchen och kylan där gjorde det inte direkt bättre. Var sjuk under hela min vistelse i Sverige och jag har nu varit sjuk i 4 veckor. Idag skulle jag säga att jag är frisk. Fortfarande snorig men allt annat är borta.

Sverige var underbart, även om jag sov mycket och var hängig. Det var så mysigt att få träffa katterna och familjen och det var så otroligt vackert överallt eftersom det snöade typ en meter på ett dygn en av de första dagarna jag var hemma.

Förra året jag åkte hem hände det så mycket, ”julafton”, babyshower, shopping i Sundsvall, Sundsvall igen för att träffa vänner, Vemdalen, fjällridning, spa, Stockholm med Cattis, ja allt möjligt. Första fyra dagarna sov jag ju knappt en timme! Denna gång hände dock nästa ingenting… Men det var ganska skönt det också. Bara få ta det lugnt och vara med familjen.

Mamma och pappa hämtade upp mig i Stockholm när jag landande på måndag morgon vid sju (hjältar). Vi myste i bilen hela vägen hem, sov lite också måste jag erkänna. Stannade i Östavall och åt middag och myste ännu mer innan de skjutsade ner mig till Ånge och katterna.

Inte jättenöjd kisse som fick klor klippta när mamma kom hem.

Under dagarna hemma var jag både i Östavall och i Ånge, i Östavall på dagarna och i Ånge på kvällarna, eftersom jag ville sova med kissarna.

Första helgen firade vi ”julafton”. Eftersom vi inte kommer vara med varandra den tjugofjärde så passade vi på att ha en liten jul tillsammans nu när jag ändå var hemma. Emils mamma, pappa och morfar kom också på besök och åt en riktigt svensk julmiddag med oss. Så mysigt och så gott! Saknar svensk mat varje dag.

Mamma och jag tog en kort shoppingdag i Sundsvall mitt i veckan, passade på att åka förbi i hamnen och titta till huset. Oj så mycket som händer i stan, det byggs överallt, ska bli roligt att komma hem till sommaren och se hur det ser ut då!

Jag var till Sundsvall en sväng till, fredagen innan jag åkte, för att träffa tre av mina närmaste vänner, saknar dem så mycket! En av dem har en ettåring (snart) som precis tagit sina första steg och en annan blir mamma till sommaren. Det är helt otroligt och Emil och jag kan inte vara mer exalterade, för deras skull haha. Det är nog vad vi längtar mest efter när det kommer till sommaren, alla bäbisar.

Vid tio på lördagen sa jag hej då till kissar och familj och tog tåget till Stockholm för att kolla på min bästa väns slutproduktion.

IMG_4802

Kom till centralen runt tretiden och åkte därifrån till ett hotell som låg i närheten av teatern jag skulle till senare. Kändes så jobbigt att städa och bädda ur lägenheten dagen efter så jag gjorde det lite bekvämt för mig och bokade hotell (eller mamma bokade). Träffade därefter upp en vän som gick tillsammans med oss på Östra Real och åt middag med henne. Hon ska flytta till Canada, så spännande och det var så roligt att träffa henne igen, var riktigt länge sedan sist. Vi gick sedan till Aliasteatern där föreställningen hölls. Catarina var så duktig (hennes kille också), älskar att se henne på scen, längtar redan tills nästa gång! Så stolt över att vara hennes vän, min Catarina.

Efter föreställningen handlade vi lite nötter och frukt och gick till hotellet. Hade bokat ett dubbelrum så att vi skulle kunna utnyttja all tid vi kunde nu när jag bara var där en dag! Världens mysigaste kväll.

På söndagen klev jag upp strax efter fem, gjorde mig klar och vid halv sju sa jag hej då till en trött Catarina och tog en taxi till Arlanda. Det blev en riktigt smidig och snabb resa, sov nästan hela vägen så det kändes som att det tog två timmar.

Tack mina nära för att jag har er, ni betyder allt för mig ❤