Penthouse 10 till 17

Har pratat om att dela med mig lite bilder av lägenheten men sen blev det ju ”tyvärr” en vattenläcka, lägenheten blev blöt och vi fick flytta, några kaotiska veckor. (Det var värt de, tycker synd om de som måste bygga om men vi fick en bättre lägenhet).

Kan dela med mig tre bilder från den gamla lägenheten, på exakt samma motiv, men det fanns inte mycket mer att se. Sovrummet var litet med en säng och två sängbord, det var det. Den var i alla fall väldigt mysig.

img_2847

img_2849

img_2854

Vet inte vart jag ska börja när det kommer till den nya lägenheten. Häftig.

Innan vi flyttade in i oktober så kollade vi runt på de lägenheter som fanns i huset och den lägenheten vi nu bor i var den jag kollat på mest, om man säger så, eller snarare drömt mig bort i. Den absolut finaste och absolut dyraste i hela huset, fanns inte på kartan att vi skulle hyra den och nu bor vi här, tur i oturen.

Vi lever ganska magiskt, även fast staden inte är något att skryta om så är det rätt mysigt att få komma upp lite och kunna titta ut och drömma sig bort.

img_5388

IMG_5393-2.jpg

img_5390

img_5396

Det bästa är absolut att vakna på morgonen eller somna på kvällen och se hela staden alldeles bredvid sängen. Det är magiskt.

img_5401-2

Kolla bara på det här, soluppgång och solnedgång, kan sitta och titta i en evighet, eller i alla fall tills solen går ned. Men det är verkligen vackert och nu ser vi det verkligen hela tiden, vart vi än är i lägenheten, underbart.

img_3622

img_5422

img_5027