Don’t forget your passport

Emil åkte på roadtrip igår. En halvtimme efter att han åkt ringde han med lite panik i rösten, hans pass var fortfarande hemma… Det är ju lite lustigt att han faktiskt gick runt här och sa ”det är verkligen något jag glömt” men sedan åkte ändå, för tiden räckte inte till. Det var bara att sätta sig i en Uber och åka de tjugo minuterna ner till Milwaukee flygplats och lämna det till honom. Han blev i alla fall väldigt glad.

Emil left for a road trip yesterday. Thirty minutes after he left he called me with a bit of panic in his voice, he forgot his passport at home… It’s was bit ironic that he actually walked around just before he left saying ”I can feel that I’ve forgotten something” but he ran ot of time and had to go. I didn’t have much of a choice, I booked an Uber and traveled the twenty minutes it takes, down to Milwaukee airport to give it to him. At least he was happy.

Idag har jag promenerat, tränat, arbetat en hel det på datorn med allt möjligt och bara tagit det lugnt. Otroligt skönt att inte ha några måste ibland. Det är också ganska skönt att jag får ha persiennerna öppna dygnet runt… Ska försöka muta mig till att få ha det när Emil är hemma också, men han tycker ofta att det stör hans tv-spelande…

Today I’ve taken a walk, I’ve been to the gym, worked a lot on my computer with al kinds of stuff and just taking it easy. Really nice not to have a lot of things you have to do. It’s also pretty nice to get to have all of the blinds raised round-the-clock, I’m going to try bribe Emil in some way, so I can have them like that when he is home too, but he says it disturbs him when he play video games.

img_5469

Sen jag blev sjuk har jag varit lite nere och lite överallt med mina tankar, men nu är jag inne i en bra period igen och jag hoppas den håller i sig. Det var viktigt att börja med de dagliga promenaderna igen kände jag, det behövdes.

Since I got sick I’ve been a bit down and my thoughts have been all over the place, but I’m in a really good flow now and I hope it will last. It was really good that I started with my daily walks again, I needed them. 

img_5459

Ska läsa lite innan jag går och lägger mig. Jag har en kurs som börjar om några veckor som jag tänkt förbereda mig lite inför. Det ser jag fram emot! God natt och god morgon till er i Sverige.

I’m going to read a bit before I go to bed. I have a course that starts in a couple of weeks that I’m preparing for. Looking forward to it! Good night and good morning to all of you in Sweden.