Happy day

Den här dagen har varit riktigt bra! Jag vaknade vid åtta och klev upp och gjorde mig klar för att gå up på en promenad. Det var helt underbart väder och jag gick ned till hamnen och Lake Michigan som jag inte gjort på väldigt länge. Jag vet inte riktigt varför, men jag ville inte gå där jag gick förra året. Jag förknippade det med hur jag mådde då, det kändes helt enkelt inte så bra inombords bara. Jag är glad att jag gjorde det för det var helt underbart och jag kommer att fortsätta gå där, det är ju faktiskt det finaste promenadstråket i Milwaukee.

This day has been a really good one! I woke up at eight and got up to get ready for a walk. The weather was wonderful and I went down to the harbor and Lake Michigan, which I haven’t done in a very long time. I don’t know why but I didn’t want to walk where I walked last year. I associated it with how I was feeling then, it just didn’t have a good feeling about it. I’m glad I did it though, because it was wonderful and I’ll keep taking my walks there, I mean it is the prettiest place in Milwaukee.

När jag kom tillbaka åt jag min vanliga morgonsmoothie, selleri, gurka, citron, ingefära, äpple och rosenrot. Inte alltid jättegod men riktigt riktigt bra. Efter det gick jag ner i gymmet och tränade lite. Annars har jag gjort lite yoga, spelat gitarr, städat lite, läst och bara tagit det lugnt. Har mått jättebra. Längtar redan efter morgondagen, få kliva upp och gå ut och gå, ska nog gå mer än en timme i morgon. Det är så bra för själen, och välmåendet såklart.

Tittade också på Emils match. Tre poäng, två mål och ett assist. Det gör mig nog mest lycklig, att veta att han är glad. Somnar snart på datorn, är verkligen trött, det har varit en rätt lång dag med mycket rörelse. Kliver upp lite tidigare i morgon istället. God natt, ta hand om er och ta en promenad i morgon.

When I got back I made my usual smoothie, celery, cucumber, lemon, ginger, apple and rhodiola. It doesn’t always taste that well but its really really good. After that I went down to the gym to work out. Other than that I’ve done some yoga, I’ve played guitar, cleaned a bit, been reading and just taken it easy. I’ve been feeling great. I’m already looking forward to tomorrow, to get up and take my walk, I think I’ll stay out for more than one hour tomorrow. It’s good for your soul, and your health of course. 

I also watched Emil play. Three points, two goals and one assist. I know that’s what makes me the most happy, to know that he is happy. I’m almost falling asleep on my computer now, I’m really tired, it’s been a long day with a lot of exercise. I’ll get up earlier tomorrow instead. Good night, take care, and take a walk tomorrow.