Tickets to Canada

I förrgår bokade jag biljetter till Vancouver. Åker på söndag, samtidigt som Emil åker på roadtrip i en vecka så det passar perfekt. Emils föräldrar åker dit samtidigt tillsammans med några andra människor från Ånge, så det blir en rolig resa. Lite shopping med Elias och kanske nån kväll på stan, längtar!

Det ska skönt att bara få komma ur Milwaukee en sväng, det har varit väldigt kallt och blåsigt ett tag nu, och rätt tråkigt eftersom alla varit borta över jul. Nu när Emil ändå inte ska vara hemma så är det inte så roligt att sitta här själv i sju dagar, då är jag hellre med familjen i Canada i en vecka.

De har haft väldigt många bortamatcher nu så vi ska passa på att mysa lite extra här hemma den här veckan. Jag ska också försöka kolla lite hockey. I morgon spelar de första hemmamatchen för i år så jag ska försöka ta mig på den.

Är så trött nu så om jag ska orka med en sen kväll i en kall arena i morgon så måste jag nog sova nu. Ta hand om er, kramar.

Yesterday I booked tickets for Vancouver. I’m going on Sunday, the same day that Emil leaves for a week long road trip so that fits perfectly. Emil’s parents is going there to with some other people from Ånge so it’s going to be a fun trip. Some shopping with Elias and maybe a night out, looking forward to it!

It’ll be nice just to get away from Milwaukee for a while, it’s been really cold and windy for a while now, and pretty boring since everyone has been away over christmas. Now when Emil is traveling it wouldn’t be that fun just sitting here alone for seven straight days. Then I’d rather be with our family in Canada for a week.

There’s been a lot of games away lately, so we’re going to cuddle a bit extra at home this week. I’m also going to try to watch some hockey. They are playing their first home game for this year tomorrow so I’m going to try to go to that one.

I’m so tired now so if I’m going to cope with the late night tomorrow in a cold arena I’ll have to go to sleep now. Take care everyone, hugs.