Vancouver

Jag klev upp vid sex igår morse, Emil sov vidare medan jag gjorde mig klar. Packade det sista och klädde sedan på mig. Vid sju sa jag hej då till Emil och tog en Uber ner till flygplatsen i Milwaukee. Checkade in väskan och gick sedan till gaten för att vänta på att få kliva på.

I got up at six yesterday morning, Emil kept on sleeping while I got ready. I packed everything and then got dressed. I said good by to Emil at seven and took an Uber down to Milwaukee airport. Checked my bag and went to the gate to wait for boarding.

Planet åkte i tid och landade i Denver en halvtimme tidigare. Denver förresten, har aldrig sett något märkligare i hela mitt liv. Jag tittade ut genom rutan på planet och var tvungen att koncentrera mig och fokusera för att förstå vad det var jag såg. Det var platt, bara platt. Så långt man kunde se så var det platt, har aldrig någonsin tidigare sett en horisont som inte varit vatten. En väldigt märklig syn.

I Denver fick jag börja med att gå lite mer än en kilometer genom flygplatsen, från sista gaten där vi klav av till första gaten där jag skulle kliva på nästa plan. De hade i alla fall fyra-fem långa rullband längs vägen så jag fick lite hjälp på traven. Köpte med mig lite cashewnötter och vindruvor som jag åt medan jag väntade på ombordstigning.

The flight was on time and landed in Denver thirty minutes before schedule. Denver by the way, I’ve never seen anything stranger in my entire life. I looked out of the plane window and had to concentrate and focus to understand what I was seeing. It was flat, just flat. As far as I could see everything was flat, I’ve never before seen a horizon that hasn’t been water. A very curious sight.

In Denver I had to start by walking a little bit more than one kilometer trough the airport, from the last gate where I got off the plane to the first gate where I was boarding the next plane. They at least had four-five moving walkways along the way so I got a little help on the way. I bought some cashew and grapes that I ate while I was waiting to board.

Även i Vancouver landade vi en halvtimme tidigare. Det var otroligt mycket folk på flygplatsen men det gick väldigt fort, stod inte stilla en stund utan kön rörde sig hela tiden. Det är så smidigt att de har börjat med självregistrering när man kommer fram, så att det inte tar lika lång tid i tullen sedan. Fick svara på lite extra frågor men det tog lite mindre än en timme från att jag landade tills jag var ute ur flygplatsen.

Elias hämtade mig i sin riktigt häftiga Audi. Häftig och en otroligt häftig stad! Vi åkte hem till honom en sväng och bytte om och så vidare, innan vi åkte iväg till ishallen. Eftersom att Elias är skadad så behövde han inte vara där lika tidigt som vanligt, bara strax innan matchen startade. Hans föräldrar var redan där så jag fick följa med Elias in och sedan gå upp och leta reda på dem. Var inte jätteintresserad av matchen om man får säga så, jag menar Elias spelade ju inte och hur roligt är det. Det var i alla fall häftigt att vara där och efter matchen åkte vi hem till Elias igen. Det blev en tidig kväll eftersom jag egentligen är två timmar efter, nu är alltså tidsskillnaden till Sverige nio timmar istället för sju.

We landed thirty minutes early in Vancouver too. It was so much people in the airport but everything went really fast, I never had to stop, the line was moving all the time. It’s so smooth that they have started with self registration when you arrive, so that it dosen’t take as long in the customs. I had to answer some extra questions but it took les than an hour from the time we landed until I was out of the airport.

Elias picked me up in his really cool Audi. Cool and an unbelievable cool city! We went back to his place for a while, changed closes ans so on, before we left for the rink. Since Elias is injured he didn’t have to be there as early, just before the game started. His parents was already there so I had to go in with Elias and then go up and try to find them. I wasn’t super interested in the game if I can say so, I mean Elias wasn’t playing and how fun is that. It was still cool to be there and after the game we went back to Elias place again. I went to bed pretty early since I was two hours after, the time differens to Sweden is nine hours instead of seven now.

Idag har det varit en otroligt vacker dag. Började med att träna lite mer än en timme. Åt frukost och tog sedan en sväng med Elias på stan. Åkte hem och tog sedan en sväng med Irene på stan, ett par skor blev det. Jag var faktiskt tvungen eftersom det verkat som att jag packat medan jag sov. I morgon åker vi till Whistler och jag hade inga lågskor med mig, men nu har jag ett par!

Today was an unbelievable beautiful day. I started with a workout for a bit more than an hour. I ate breakfast and then went out on the town with Elias. We then went back and I then went out with Irene instead, came backe with one pair of shoes. I actually needed them since it seems like a packed in my sleep. We’re going to Whistler tomorrow and i didn’t pack any shoes without a heal, but now I have a pair.

We just talked to Emil on FaceTime and I’m now in bed to go to sleep. Emil is celebrating his birthday today, yet a birthday in different locations, but it it what it is. Happy birthday honey.

Senare på kvällen träffade vi upp de andra från Ånge som kom med flyget idag och åt middag med dem innan vi åkte hem.

Nu har vi precis pratat med Emil på FaceTime och jag ligger nu för att strax sova. Emil fyller år idag, ännu en födelsedag på olika håll, men det är som det är. Grattis älskling.

God natt från Vancouver och god morgon måste jag väll säga till er i Sverige då, eller de flesta har väll varit vaken i några timmar redan. Kram

Later that night we went to meet the other people from Ånge that came to Vancouver today and ate dinner with them before we went back home.

We just talked to Emil on FaceTime and I’m now in bed to go to sleep. Emil is celebrating his birthday today, yet another birthday in different locations, but it it what it is. Happy birthday honey.

Good night from Vancouver and I think I have to say good morning to you people in Sweden, or most of have probably been awake for a couple of hours already. Hug.