The road to Whistler

I tisdags tog vi en lite tripp till Whistler, resan dit tog nästan två timmar så vi spenderade mestadels av resan i bilen, körandes genom bergen och tittade på den underbara utsikten. Jag vill aldrig åka härifrån, det är så otroligt vackert.

We took a roadtrip to Whistler on Tuesday earlier this week, it almost took two hours to drive there so we spent most of the trip in the car, driving trough the mountains watching the wonderful view. I never want to leave this place, It’s so incredibly beautiful.

img_5888

img_5894

Vi åkte vid nio på morgonen, två bilar eftersom vi var elva stycken. Vi hyrde en van och sen hade vi Elias bil. Den åkte jag, eftersom den var snabb.

Har aldrig sett något så vackert, den gröna skogen och de vita bergstopparna i bakgrunden. Otroligt. Vi stannade i Squamish på vägen och tog gondolen upp till en restaurang på berget, så vackert och vilken vy!

We left at nine in the mourning, two cars since there were eleven of us. We rented one van and took Elias car. I went in that one, since it’s really fast.

I’ve never before seen something so beautiful, the green forests and the white mountaintops behind. Unbelievable. We stoped in Squamish on the way and took the gondola up to a restaurang on the mountain, it was so beautiful and what a view!

img_5986

I Whistler började vi med att äta lunch, veganburgare och sallad, supergott! Vi tog sedan en sväng i byn, tittade lite i affärer och bara hade jättetrevligt. Nästa gång jag åker dit ska jag åka skidor, det var för länge sedan och det såg helt magiskt ut.

When we got to Whistler we started with a lunch, vegan burger and salad, so delicious! We walked around in the village, looked in some stores and just had a great time. Next time I go there I’m definitely skiing, it was too long ago and the slopes looked magical.

img_6091

img_6103

img_6115

På vägen hem åkte vi fel och fick en tur runt stan på tjugo minuter extra, fick se södra Vancouver lite. De andra stod i bilkö i fyrtio minuter, vi fick i alla fall köra hela tiden så jag gjorde oss en tjänst, ja det var mitt fel.

On the way home we took the wrong way and got a twenty minute extra tour around the city, saw a part of the south side of Vancouver. The other car got stuck in traffic for forty minutes, at least we drove the whole time so I think I did us a favour, yes it was my fault. 

img_6188

Vi kom hem, tillslut, duschade, bytte om och gick sedan ner på en restaurang som öppnade i höstas, Elisa. Den ägs av ägaren till Canucks, kan vara därför Elias äter där jämt. Jag åt rostad blomkål, så gott! Vi drack lite vin och pratade, en riktigt bra kväll och en riktigt bra dag.

We got back home, eventually, showered, changed clothes and then went down to a restaurang that opened this fall, Elisa. It’s owned by the owner of Canucks, could be why Elias eats there all the time. I ate rosted cauliflower, so good! We had some wine and talked, a great night and a great day.