A foreign place

Den tjugofemte februari flyttade jag till Tucson Arizona. Det är helt galet att det redan gått fem veckor, det känns som att jag kom förra veckan..

Mina två sista veckor i Milwaukee var jättebra! Jag umgicks med tjejerna i laget men framförallt med Benita, nästan varje dag, en ny livs kärlek! Jag var lite ledsen att behöva lämna, speciellt eftersom jag träffat henne, men jag var också väldigt exalterad över att få åka till detta helt nytt främmande ställe, Arizona.

Jag kommer sakna dig Benita, men vi ses i sommar!

I moved to Tucson, Arizona February twenty fifth. It’s crazy that a bit over five weeks already have passed, it feels like I came here last week..

My last two weeks in Milwaukee was great! I spent time with the girls in the team but foremost Benita, a new love of my life! I was a bit sad to leave, mostly because of her, but also excited to go to this new foreign place, Arizona.

I will miss you Benita, but I’ll see you this summer!

IMG_8046

IMG_7631

IMG_9875_Facetune_05-04-2019-17-57-44

Mina 5 favoritsaker med Tucson:

1. Jag kan se stjärnorna
Natthimlen är troligtvis den klaraste jag någonsin sett, stjärnorna lyser så starkt och himlen är bäcksvart.
2. Pure Barre
Jag blev helt såld på barre i Nashville förra året och jag har gått nästan varje dag sedan jag kom hit. Jag är så glad att dom har det här och att jag kan promenera dit och få min morognpromenad på samma gång, åttio minuter av sol, vacker vy och kaktusar.
3. Kaktusarna
Det första jag såg när jag klev ut från flygplatsen var en kaktus och det var det coolaste jag sett. Jag kunde aldrig föreställt mig att de skulle vara så stora och verkliga.
4. Naturen
Bergen som omgiver Tucson är inte heller så små. Vart man än tittar så har man en helt otrolig utsikt med berg täckta av kaktusar.
5. Klimatet
Tillsist (och den mest självklara). Det är varmt, det är sommar och det är bara så skönt att inte behöva tänka på vad man ska ha på sig, vi kan bara gå rakt ut, när vi vill på dygnet.

My 5 favourite things about Tucson:

1. I can see the stars
The sky at nighttime is probably the clearest I’ve ever seen, the stars shine so bright and the sky is so black.
2. Pure Barre
I fell in love with it in Nashville last year and I’ve been going almost every day since I got here. I’m so glad that they have it here and that I can walk there and get my morning walk at the same time, eighty minutes of sun, a beautiful view and cactuses.
3. The cactuses
The first thing I saw walking out of the airport was a cactus and it was the coolest thing I’ve seen. I could’ve never imagined them to be so big and real.
4. The nature
The mountains surrounding Tucson are not that small either, everywhere you look there’s a beautiful view with mountains covered in cactuses.
5. The climate
And last (the most obvious one). It’s warm, it’s summer and it’s just so nice not having to think about what to wear, we can just walk right outside, whenever we want to, anytime.

IMG_8555

Jag trodde aldrig att ett ställe kunde få mig att må såhär bra och att det kunde förändra vår levnadsstandard så mycket, men det har det verkligen gjort. Vi hittar på mer, vi är ute mer, vi är mer spontana, vi är helt enkelt bara gladare. (Det skulle också kunna bero på att våra saker från Milwaukee inte kommit än, däribland tv:n) skämt åsido, livet är enkelt här. Vår livskvalité gick från noll till hundra på en dag, typ.

Det har hänt väldigt mycket sedan jag kom hit, eller jag har mycket att visa och berätta om, men detta får vara nog för idag, vårat uppgraderade liv.

Tacksam.

I never thought that a place could make me feel this good and that it would change our standard of living so much, but it really did. We do more, we are outside more, we are more spontaneous, we are just more happy. (Our stuff still haven’t gotten here from Milwaukee, among them the tv, so that could be why). Jokes aside, life is easy here. Our quality of life went from zero to a hundred in one day, kind of.

A lot have happened since I came here, or I have a lot to show you and a lot to tell, but this will have to be enough for today, our new upgraded life.

Grateful.