The first month

Det första jag gjorde när jag kom var att signa upp mig en månad på Pure Barre. Jag är stammis nu och jag älskar det! Jag kommer att sakna det så mycket när jag åker tillbaka till Sverige.

Jag deltog också i deras ”tjugo klasser på trettioen dagar”-challange som dom höll i mars, gick på tjugoåtta, ganska okej, och jag fick ett par söta strumpor.

The first thing I did when I came here was to buy a membership for a month at Pure Barre. I’m now a regular and I love it! I’ll miss it so much when we go back to Sweden. 

I also participated in their ”twenty classes in thirty one days”-challenge that they had in March, attended twenty eight, pretty okey, and I got a cute pair of socks.

Några andra saker som hänt, med vår hälsa.

Emil blev skadad första helgen i mars. Han bröt revbenen på vänster sida och har inte spelat sedan dess. Han kom precis tillbaka lagom till att säsongen tagit slut, men det är okej. Vi behöver lite sommar nu. Vi kanske till och med hinner med lite sverigevinter och svergievår för en gång skull.

Jag började gå till en kiropraktor, igen, för min nacke. Jag har haft nackspärr i sex månader typ, inte alls roligt. Hittade en jättebra kiropraktor i Milwaukee precis innan jag åkte, som jag gick till tre gånger i veckan. Hittade en kiropraktor här också som jag gått till två gånger i veckan sedan jag kom, men nu ska vi snart åka härifrån igen… Får hitta en i Sverige när vi kommer hem, för min nacke vill verkligen inte ge med sig.

Some other things that’s happened, with our health.

Emil got injured the first weekend in Marsh. He cracked his ribs on the left side of his chest and has been out since then. He just got back in time for the season to end, but thats fine. We need some summer now. We may even make it home in time for some Swedish winter and Swedish spring.

I started to see a Chiropractor, again, for my neck. I’ve had torticollis (I think.. easier described: a stiff neck and pain in one side) for six month, not fun. I found a great chiropractic in Milwaukee just before I left, and went three times a week. I found one here too that I’ve been seeing two times a week since I got here, but now we’re soon leaving again… Have to find one in Sweden to when we get back, because my neck is stubborn.

IMG_9049

Jag var på mitt första bachelorette party som hölls för fyra av tjejerna i laget och min första match i Tucson på samma kväll. Jag hade så kul och tjejerna här är underbara, så snälla och roliga!

I went to my first bachelorette party for four of the girls in the teem and the first game in Tucson at the same time. I had so much fun and the girls here are amazing, so kind and funny!

Förutom allt det, så har vädret varit otroligt sedan vi kom hit, blå himmel nästan varje dag! Vi har legat vid poolen, gått ut och ätit, mycket mer än vanligt (vi gick ut och åt en gång i Milwaukee), och bara njutit av varje sekund.

Vi hittade en ny favoritrestaurang här, North (passande), maten är så god och det finns verkligen något för alla!

Det var varit en riktigt häftig månad. Våra familjer har också varit här och hälsat på, mer om det i nästa inlägg, det blir lite mycket annars!

Other than that the weather has been amazing since I got here, a blue sky almost every day! We’ve been laying by the pool, gone out to eat, a lot more than usual (we went out once in Milwaukee), and just enjoyed every second. 

We found a new favourite restaurant here, North (suiting), the food is just so good and they have something for everyone!

It’s been a really cool month. Our families came to visit us too, I’ll tell you more about that in my next post, It’ll be too long otherwise. 

IMG_8981

IMG_8811

IMG_8852_Facetune_10-03-2019-22-30-07