Sweden

Så… då var vi tillbaka i Sverige igen och det har gått ett bra tag sedan jag skrev senast. Jag ska försöka börja igen så att ni kan följa med på vår sommar här i Sverige och de ställen vi ska resa till innan säsongen börjar igen.

Det har varit en riktigt hektisk dag. I morgon åker vi till Bratislava för att kolla på Elias när han spelar VM och vi har jobbat med att skruva möbler och hyllor och tavlor hela dagen. Jag ville försöka bli klar i Elias lägenhet så att det skulle vara klart när han kommer hem, men det är fortfarande så mycket att göra och ingen tid. Vi åker vid åtta på morgonen och kommer inte hem förens Sverige spelat klart. Förhoppningsvis kommer jag hem innan Elias så att jag kan göra klart allt, vi får se.

So… we’re back in Sweden again and it’s been a while since I wrote. I’ll try to get started again so you can follow our summer here in Sweden and the places we’re visiting before the season starts again.

It’s been a hectic day. We’re leaving for Bratislava tomorrow to see Elias play the world championship and we’ve been working all day, put together furnitures and shelves and hanged paintings. I wanted to finish up Elias apartment so it would be ready when he got back home, but there’s still a lot to do and there’s no time left. We leave tomorrow morning at eight and will be gone until Sweden is done playing. Hopefully I’ll get back before Elias so I can finish everything, we’ll see.

IMG_1451

Jag har fortfarande inte packat allt men klockan är nästan två på morgonen så jag ska gå och lägga mig och sen får jag kliva upp lite tidigare i morgon och göra klart. Vi ska ta med en överraskning till Elias, jag ska berätta mer om det i morgon, det kommer bli toppen.

Jag har precis gjort klart mina naglar (akryl), jag tycker det är riktigt roligt att göra dem själv (låter som att jag har fixade naglar jämt men detta är typ fjärde eller femte gången, någonsin). Det var lite svårare idag dock, eftersom jag inte hade så mycket tid. Jag har i alla fall målat dem gula nu, det blå korset får vänta till vi kommer till Bratislava, men det ska sitta en flagga på dem så småningom.

Vi hörs från Bratislava i morgon, var rädda om er!

I still haven’t packed everything but it’s almost two in the morning so I’m going to bed now and then Im wakingup a bit earlier to finish packing before we go. We’re bringing Elias a surprise, I’ll tell you more about that tomorrow, it’ll be great!

Just finished my nails (acrylic), I really like doing them myself it gives me some time to relax, (sounds like I do it a lot but this is probably the fourth or fifth time, ever). It was harder today though, since I didn’t have that much time. I’ve painted them yellow now, the blue cross will have to wait until we get to Bratislava, but I’ll have a flag on them soon.

Talk to you from Bratislava tomorrow, take care!

IMG_1442