Arrived in Bratislava

Det har varit en riktigt lång dag, kanske lite onödigt lång. Vårt flyg landade tidigt i Stockholm Arlanda, tjugo över tio, och vårt anslutande flyg till Wien gick inte förens vid fem, eller snarare vid sex eftersom det var försenat. Vi hade kunnat tagit tåget men… lämnar resten osagt (eftersom det inte var jag som bokade biljetterna). Så vi hade lite mer än sex roliga timmar på oss på flygplatsen. Vi började med en öl, eller snarare två, innan vi gick igenom säkerhetskontrollen. Vi shoppade lite i taxfreen och gick sedan för att ta fem-sju öl till. Jag köpte en parfym jag luktat på (hehe) några veckor nu, kär. Giorgio Armani Si EdP. Fantastisk.

It’s been a really long day, maybe unnecessary long. Our fight landed early in Stockholm Arlanda, at ten twenty, and our connecting flight to Vienna didn’t leave until five, or more like six since it got delayed. We could’ve taken the train but… I leave the rest unsaid (since it wasn’t me who booked the tickets). So we had a bit more than six fun hours at the airport. We started with a beer, or more like two, before we went trough the security. We shopped a bit in tax free and then went to drink five-seven more beers. I bought a perfume I’ve been smelling (hehe) for a couple of weeks now, in love. Giorgio Armani Si EdP. Amazing.

IMG_1495

Giorgio-Armani-Si-Eau-De-Parfum-100ml_e3bb4853-b105-448e-abf3-339940764bcc_1024x1024

Flygningen från Arlanda gick ganska fort, jag var lite lullig och sov hela vägen så… Vi landade en timme senare än beräknat och tog sedan en Uber från Wien till Bratislava, det tog ungefär fyrtiofem minuter. Vi mötte upp Emils föräldrar och år lite snabbt innan vi gick till lägenheten som vi hyr. Det har varit en väldigt trevlig kväll men nu är det dags att sova, jag är så trött. Vill bara visa mina fina naglar innan jag säger god natt. Inte superrakt och sådär men helt okej och det syns ju inte på håll. Jag gillar dom.

The flight from Arlanda was pretty quick, I was a bit tipsy and slept the whole way so… We landed one hour later than we should have and then took an Uber from Vienna to Bratislava, took about forty five minutes. We met Emils parents and ate a quick meal before we went to the apartment we’re renting. I’ts been a nice evening but now it’s time to sleep, I’m so tired. Just wanted to show you my pretty nails before I say good night. Not that straight everywhere but thats okey because you can’t see it from fare away anyway. I like them.

IMG_0216

IMG_0215

Hoppas ni alla haft en fin onsdag, sov gott så hörs vi snart! Kram från Slovakien.

I hope all of you have had a good Wednesday, sleep tight see you soon! Hugs from Slovakia.