A day in Bratislava

Gårdagen var toppen och vi åt frukost vid fyra på eftermiddagen.

Vi startade dagen (eftermiddagen) med en promenad. Vi hittade ett ställe på vägen där vi stannade för att ta några öl och lite lunch, frukost för sex av oss. Vi hade riktigt roligt och efter det gick vi vidare till en bar i Old Town för några mer öl, och lite gin och tonic.

So yesterday was great and we had breakfast at four pm.

We started the day (the afternoon) by taking a walk. We found a place on the way where we stoped for a couple of beers and some lunch, breakfast for six of us. We had a lot of fun and after that we went to a bar in Old Town for a couple of more beers, and some gin and tonics. 

Vi stannade sedan där resten av dagen. Vi gick till tre olika ställen innan vi satte oss för att äta middag. Dagen var perfekt, den kunde ha varit lite bättre om Elias hade varit med också, men vi hade kul!

We stayed there for the rest of the day. We went to tre different places before we sat down to eat dinner. The day was perfect, it could have been better if Elias would’ve been there too, but we had fun!

IMG_0348

IMG_0350

IMG_1665

Nu ska jag göra mig klar och sedan ska vi gå ut igen för att äta lunch, riktig lunch den här gången (vi åt frukost hemma idag) och sen ska vi leta reda på fanzone här i Bratislava för att påbörja öldrickandet igen.

Vi hörs senare, ha en bra dag!

(Heja Ryssland!)

I’m going to get ready now and then we’re heading out to eat lunch, real lunch (we had breakfast at home today) and then we’re finding fanzone here in Bratislava to get started on the beer drinking again.

Talk to you later, have a great day!

(Go Russia!)