To many beers

Igår var en riktigt trött dag, öldrickandet kom inte riktigt igång. Jag tror att vi alla fick i oss lite mycket dagen innan, det kan också ha varit på grund av vädret, för mycket sol. Vi promenerade ändå till fanzone, åt på en bar utanför och gick sedan in för att se två perioder mellan Finland och Ryssland. Efter ett tag, ståendes i solen en riktigt stor folkmassa gick vi till en sportbar istället, för att se Finland vinna. Är det konstigt att säga att jag började heja på dem efter ett tag, jag menar vi är ju ändå grannländer och ingen trodde att de hade chans (jag såg förmodligen tre minuter av matchen så jag har egentligen inte så mycket att tillägga).

So yesterday was a tired day, the beer drinking never really got started. I think all of us got a little too much the day before, it could also have been because of the weather, too much sun. We still walked to the fanzone, ate at a bar outside and then went in to see two periods between Finland and Russia. After a while, standing in the sun in a really big crowd we walked to a sportbar instead, to watched Finland win. Is it weird to say that I started to cheer for them after a while, I mean we are neighbours and no one thought they would go this far (I probably saw three minutes total of the game, so I don’t have that much to add really).

IMG_0404

IMG_0410

IMG_0401

Efter matchen försökte vi boka en Uber för att åka tillbaka hem, allt var fullbokat så vi fick gå. Solen var så het och luften så torr, men vi köpte glass så det var ju något i alla fall. Sen la vi oss allihopa direkt i sängen, i trettio minuter kanske, innan vi var tvungna att kliva upp igen för att gå och äta middag. Den här gången bokade vi ett bord på en restaurang I byggnaden bredvid, vi var de enda gästerna där och fick bort alldeles framför projektorduken där de visade Canada-Tjeckien (perfekt för de andra i gruppen). Vi åt och gick sedan hem igen. Stannade uppe ett tag och pratade och skrattade, hade en riktigt härlig kväll bara, innan vi på gick och la oss riktigt den här gången.

After the game we tried to book an Uber to go back home, it was to busy so we had to walk. The sun was so hot and the air so dry, but we bought an ice-cream on the way so that was something. Then all of us went straight to bed, for thirty minutes maybe, before we had to get up again to put to dinner. This time we reserved a table at a restaurant in the next building, we were the only guests and our table was right in front of a big screen where that showed Canada-Czech Republic. Perfect (for the others in our group). We ate and then went back home again. We stayed up for a while talking and laughing, just having a great time, before we went to bed for real this time.

IMG_1670

IMG_0417

IMG_0424

Idag är vi i Wien, lite piggare och jag tror att vi kommer ha en riktigt bra dag och jag hoppas att ni också får det!

Today we’re in Vienna, a bit more alert and I think we will have an amazing day and I hope the rest of you do too!