Back on Swedish soil

Dagen har varit väldigt lång så detta kommer bli ett väldigt kort inlägg. Vi vaknade vid tre i morgon och påbörjade vår resa hem. Allt gick väldigt smidigt och vi har bara tagit det lugnt i soffan och tittat lite på serier på HBO sedan vi kom hem, kanske sovit lite också.

Jag får berätta mer om vår dag I Wien och resan hem i morgon. Vi måste verkligen gå och lägga oss nu, igen.

Katterna var i alla fall glada att se oss, tror jag. Sov gott.

Today has been a really long day so this will be a really short post. We woke up at three am this morning and started our travel back home. Everything went really smooth and we’ve just been chilling in the sofa watching some series on HBO since we got back, maybe been sleeping a bit too.

I’ll tell you more about our day in Vienna and our treavel home tomorrow. We really need to go to bed now, again.

Our cats was happy to see us, I think anyway. Sleep tight.

IMG_7765