New video on YouTube

En liten hint av PMS, tendens till förkylning och för lite sömn, det bestod gårdagen av. En del av idag också. Det blev därmed ingen video igår, och inget inlägg, men det är okej. Man kan inte alltid vara på topp.

Jag la precis ut en video på YouTube så det finns något att titta på tills jag blir som vanligt igen. Jag ska börja med VM-videon i morgon, om jag kan komma på hur jag ska arbeta för att inte datorn ska explodera… Jag har haft lite problem med minnet på datorn ett tag nu, men jag löser det nog. Hoppas jag.

Jag ska gå och lägga mig nu för min hjärna fungerar inte riktigt, vi får se om jag orkar skriva i morgon. Ta hand om er så länge och sov gott!

A tiny hint of PMS, a tendency to a cold and not enough sleep, that’s what yesterday was made of. A part of today too. So no video yesterday and no blog post, but that’s okay. You can’t always be on top.

I just posted a new video on YouTube so you’ll have something before I get back to normal. I’m going to start with the world championship-video tomorrow, if I can figure out a way to work without my computer exploding… I’ve been struggling with to little storage space for a while now, but I’ll figure it out. I hope.

I’m going to bed now because my brain is not working, we’ll see if I have any energy to post tomorrow. Take care for now and sleep tight!