A decision for our future

Denna dag har bara handlat om städning, packning och att få killarna till flygplatsen. Vi tog lite sovmorgon idag eftersom vi drack lite vin igår (gårdagen var ganska tuff, mentalt). Vi vaknade runt tio-elva och stannade i sängen ett tag och pratade lite, grubblade och funderade på vad vi ska göra nästa säsong. Vi fick några nyheter igår som fick oss att öppna en flaska vin…

Vi har aldrig stått inför ett lika stort val som detta förut. Emil har gjort en hel del tuffa beslut genom åren men detta är överlägset det största. Vi har nu två helt olika vägar framför oss, de leder dock mot samma mål, båda med lika många för- och nackdelar men en av dem kan vara mer riskabel än den andra. Det är en riktig berg- och dalbana.

Vi har några dagar på oss nu (snarare timmar) att bestämma oss. Jag vet att det kommer bli bra vart vi än hamnar, men det är bara så svårt eftersom val vi tidigare tagit som verkat vara rätta och självklara just då, har visat sig vara fel val längre fram och detta gör oss bara rädda för att det ska sluta likadant denna gång. Jag antar att man inte kan vara säker förens man är där och vi får väll bara chansa denna gång och lyssna på magkänslan.

Jag återkommer angående detta, ni kan säkert läsa det i tidningarna innan jag skriver om det här, det är så det brukar fungera. Önska oss lycka till!

Tillbaka till idag. Jag körde Emil och Elias till Midlanda vid kvart i två, det tar femton minuter till flygplatsen så man kan säga att de var lite sena, eftersom flyget skulle få tjugo över två. De han dit dock. Sen dess har jag varit hemma med katterna, bara tagit det lugnt och redigerat lite videor. Det kommer jag fortsätta med ett tag nu tills jag ska gå och lägga mig. Jag ska upp tidigt i morgon för att träna, jag ska till frisören och till naprapaten. Efter det tänkte jag åkte till Elias lägenhet för att fixa lite saker, sätta upp några lampor som kom idag, bland annat.

Jag hoppas att ni alla haft en bra dag, ses i morgon!

Today has just been about cleaning, packing and getting the guys to the airport. We slept in today since we had some wine yesterday (yesterday was pretty tough, mentally). We woke up around ten-eleven and just stayed in bed for a while just talking, pondering and figuring out what we should do next season. We got some news yesterday that made us open a bottle of wine…

We’ve never stood in front of a choice as big as this one. Emil have made a lot of tough decisions through the years but this is by far the biggest. We now have two totally different paths in front of us, they lead towards the same goal though, both with as many pros and cons, but one of them may be more risky than the other. It’s a real roller coaster. 

We have a couple of days in front of us (or it’s more like hours) to make the decision. I know that we’ll be fine wherever we end up, but it’s just so hard because what have seemed like the right and obvious choice in the past have turned out to be the wrong choice at a later point and we’re so scared that this will turn out the same way. I guess you’ll never know for sure until you’re there and we’ll just have to take a leap of faith this time and go with our gut feeling.

I’ll get back to you about this, you could probably read it in a papers before I write about it here, that’s how it usually works. Wish us good luck!

Back to this day. I drove Emil and Elias to Midlanda at one forty five, it takes fifteen minutes to the airport so you could say that they were a bit late since the flight was schedule to leave at two twenty. They made it though. Since then I’ve been home with the cats, just taking it easy and editing some videos. That’s what I’ll keep doing for a while now before I go to bed. I have an early morning tomorrow with a workout, a visit to the hairdresser and a visit to my naprapath. After that I’m going to Elias apartment to finish some stuff, put up some lamps that came today, among other things.

I hope all of you had a great day, see you tomorrow!