Subtitles

Innan jag går och lägger mig, igen:

Jag ville bara tala om att jag lagt till undertexter på mina videor på YouTube, engelska undertexter, hittills bara på en (det tog ganska länge, en hel dag typ). Men de videor jag kommer att lägga upp i framtiden kommer att ha undertexter direkt.

Det är lite segt nu i början men jag tror att jag kan allting nu (eller allt jag behöver kunna i alla fall) så det kommer nog gå fortare när jag gör kommande videor.

Det enda vi gjort utöver det vanliga idag är att äta middag ute, mycket mysigt och väldigt gott. Lite för gott. I morgon börjar träningen igen, så det är verkligen dags att sova, vi hörs snart!

Before I go to bed, again:

I just wanted to tell you that I’m adding subtitles to the videos on YouTube, English subtitles, just one so far (it took a while, like the whole day). But the once I’ll post in the future will have it from the start.

It’s a bit slow now in the beginning but I think I know everything now (or everything I need to know at least) so the process of making the upcoming videos will be smoother. 

The only thing we’ve done today, more than the usual, is to go out to eat, really cosy and it was so good. A bit too good. Tomorrow the workout starts again so it’s really time to sleep again, talk to you soon!

IMG_1824