A jersey from Tucson

Gårdagen var en sån där långa dag igen, det blev så sent att jag inte kunde hålla ögonen öppna och skriva klart inlägget. Hur som helst, jag vaknade tidigt och städade lite, vid åtta ringde det på dörren, det var ett bud från FedEx. Varje år efter säsongen så ger lagen bort tröjorna som killarna spelat i, till spelarna, men Tucson säljer dem för att samla in pengar till sin välgörenhetsorganisation Roadrunners Give Back. Så jag mejlade och frågade om jag kunde köpa den och det kunde jag, så det var den jag fick igår. Så nu är allt som det ska igen. Vi har inte Skellefteåtröjan dock, även fast jag mejlade klubbdirektören (som vi kände lite), så fick jag inget svar. Men helt ärligt så vill inte Emil ha den och jag förstår honom, även om jag tycker att det är en del av hans ”hockeyliv” och borde vara med. Vi får klara oss utan den helt enkelt. Men Roadrunnertröjan ska upp på väggen med de andra tröjorna i vårt sovrum. Jag ska faktiskt försöka få upp dem ikväll när jag är klar hos Elias.

Yesterday was one of those long days again, it got so late so I couldn’t keep my eyes open to finish the post. Anyway, I woke up early and started to clean a bit, the doorbell rang around eight, it was a delivery from FedEx. Every year after the season the teams usually give them the jerseys they’ve worn during the games, but in Tucson they sell it to raise money for their charitable foundation Roadrunners Give Back. So I emailed and asked if I could buy it and I could, and that’s what I got yesterday. So now the collection is complete again. We don’t have the Skellefteå jersey though, even though I email the club director (that we new a bit), I got no answer back. To be fair, Emil dosen’t want it either and I understand him, but I still think it’s a part of his ”hockey life” and that we should have it. We’ll just have to do without it. But the Roadrunner jersey is going up with the other jerseys in our bedroom. I’ll actually try to put them up today, when I’m done at Elias’s. 

IMG_1903

Efter det åkte jag till min naprapat. Min nacka är nästan återställd nu, efter sex månader av nackspärr. När vi var klara åkte jag raka vägen in till gallerian där frisörsalongen ligger och gick runt lite i affärer. Eftersom jag var trettio minuter tidig så hade jag tid för shopping.

Det var några saker jag behövde, en contour och en highlighter i kräm och en i puder. Jag antar att jag kom tillbaka med lite mer saker men.. vad ska man göra. De hade ”köp tre betala för två” på nagellack och jag behövde faktiskt ett som matchar klänningen jag ska ha till NHL awards och sen så är mina två kalla beiga favoritnagellack slut, så det var helt enkelt bara en bra deal. Jag köpte en highlighter från YSL som jag inte kan bärga mig att använda, den var så fin! Jag var ju tvungen att köpa en läppenna också, eftersom jag fick en gåva. Ett supergulligt läppstift i perfekt färg, en liten parfym, koppenna, en mascara, en ansiktskräm och en skimrande bodylotion, så värt det!

After that I went to my naprapath. My neck is almost back to normal, after six months of torticollis (or; just pain on the right side). When we were finished I went straight to the mall where the hair salon is located and walked around for a bit, since I was thirty minutes early. I had time for some shopping.

There were a couple of things I needed, a contour and a highlighter in cream and one in powder. I guess I got back with a couple more things but… what to do. They had ”buy three get one free” on the nail polish and I actually needed one that would match my dress for the NHL awards and then two of the nail polishes that love had run out both in cold beige colors, so that was just a good deal. I got a highlighter from YSL that I can’t wait to use, it was so pretty! I just I had to buy a lip pencil too because then I got a gift. A super cute lipstick in the perfect colour, a small perfume, charcoal pen, a mascara, a face cream and a shimmering bodylotion, so worth it!

IMG_1928

IMG_1931

Men efter det (!) gick jag till frisören, jag kan visa någon annan dag så jag inte ser lika sliten ut som nu… Vet inte vad som försegår med min kropp.

Jag har en kompis som är frisör så hon var ett självklart val och hon är så duktig! Jag har aldrig varit så nöjd efter ett besök hos frisören. Men jag klipper mig inte så ofta heller, inte hos frisörer i alla fall hehe, kanske fjärde gången på tio år (för att vara exakt). Jag bokade faktiskt en till tid nästa vecka för att göra slingor, jag är väldigt exalterad för jag har velat göra det ett tag. En kompis gjorde slingor på mig när vi bodde i Sverige i Örnsköldsvik och det blev så snyggt! Tills jag åkte hem och kände att jag ville fixa rötterna som inte riktigt fått färg överallt (som jag borde använt silverschampo till). Jag åkte på ICA och köpte mer färg och färgade mittbenan gul…

Anledningen till att jag ville göra slingor från början var för att jag ville ha lite kallare toner, inte lika orange, och det är samma nu. Jag vill bara göra något litet som jag inte behöver underhålla. Jag återkommer, inte om jag blir gul igen dock.

Idag har jag varit hemma och bara väntat in paket. Våra glasdörrar till badkaret, några delar till våra nya rullgardiner i sovrummen och ett till paket som jag väntar på än. Jag ska skriva klart detta inlägg och sedan ska jag till Elias igen för att göra det sista innan jag åker hem i morgon och innan han kommer tillbaka från Växjö.

Ha en bra dag, pussar från mig och mina fluffisar.

But after that (!) I went to cut my hair, I’ll show you some day when I don’t look as tired as I do now… Don’t know whats going on with my body.

I have a friend that is a hairdresser so she was the obvious choice and she’s so good! I’ve never been this happy after a visit to a salon. But I don’t cut my hair that often, not at a hairdresser at least hehe, maybe the fourth time in ten years (to be exact). I actually booked another appointment next week to do highlights, I’m excited because I’ve wanted to do it for a while. A friend did highlights on me when we lived back in Sweden in Örnsköldsvik and that went really well, I really liked it. Until I went back home and wanted to fix the colourless parts by my roots (that I should have used silver schampo on). I went to ICA to buy more colour and coloured my scalp yellow…

The reason we coloured in the first place was because I wanted a cooler tone, not as ”orange”, and it’s the same now. I just want to do a small change that I don’t need to maintain later. I’ll get back to you, not if I’m yellow again though.

Today I’ve been home, just waiting to receive packages. Our glass bathtub shower doors, some parts for our new blinds in our bedrooms and one more package that still hasen’t arrived yet. I’m finishing this post and after that I’m heading over to Elias to do some last things before I go home tomorrow and before he gets back from Växjö.

Have a great day, kisses from me and my fluffs.

IMG_1915

IMG_1898