Video from Bratislava

Så videon finns nu tillgänglig på YouTube, äntligen, med undertexter. Hoppas ni gillar den!

Nästa video kommer förmodligen att bli vår resa till Las Vegas och NHL awards. Så om några veckor, jag ska försöka att göra klart den lite snabbare nästa gång.

So the video is now available on YouTube, finally, with subtitles. Enjoy!

The next one will probably be our trip to Las Vegas and the NHL Awards. So in a couple of weeks, I’ll try to finish it a bit faster next time.

Jag somnade vid halv fyra igår natt så jag är lite trött idag. Vi la oss runt klockan ett, men ingen av oss kunde somna, inte på ett bra sätt. Mitt huvud gjorde ont, det var för varmt, allt snurrade och runt klockan tre vaknade katterna (som vanligt) och började med deras race runt lägenheten, sängen är inkluderad i deras rutt… Så idag ska jag bara städa och sen ut och springa, inget gym idag. Dagen kan också inkludera en powernap, vi får se hur länga jag klarar av att vara vaken.

Det har aldrig varit så stökigt i vår lägenhet som det är nu, det är saker överallt och jag menar ÖVERALLT! Vi har pratat om att städa ett tag nu men idag kanske det händer. Jag ska börja lite nu och sen får vi se hur mycket hjälp jag får när Emil och Elias är klara på gymmet. Valerik är här också (Danielyan), Emil lämnade honom vid sitt TV-spel så det kommer nog bli noll städning gjord eftersom att dom ska ”leka” med varandra idag. Åter igen, vi får se.

Detta är väll det enda som är lite rent här, bara för att vi nyss fick till den, kanske bjuder på något stökigt nån annan dag. Där kan man se mina fina koppar också, får se om de får stå kvar, de gjorde sig inte jättebra där (och det är såhär det ser ut när man ska ta kort, med katter)

Ha en bra dag, vi hörs snart!

I fell asleep at three thirty yesterday so I’m a bit tired today. We went to bed around one but neither of us could fall asleep, not in a good way. My head hurt, it was to warm, everything was spinning and then around three, the cats woke up (as usual) and started with their race around the apartment, the bed is included in their route… So today I’m just cleaning and then I’ll go out for a run, no gym for me today. This day could also include a power nap, we’ll see how long I manage to stay awake.

It’s never been this big of a mess in our apartment, there’s stuff everywhere and I mean EVERYWHERE! We’ve talked about cleaning for a while now but maybe today is the day. I’ll start now then we’ll see how much help I get when Emil and Elias are done at the gym. Valerik is here to (Danielyan), Emil left him with his playstation so there’s probably going to be zero cleaning done since they’ll be ”playing” with each other today. Once again, we’ll see.

This is the only thing that a little bit clean around here, just because we just put it up, I may share a messy photo with you some other day… You can see my cups there too, we’ll see if they’ll stay there, I don’t know if they fit in (and this is how it looks when you want to take a photo, with cats).

Have a great day, talk to you soon!

IMG_2632