Shopping in Vegas

Tisdagen var inte så speciell (eller så ospeciell som en dag i Las Vegas kan vara). Vi vaknade och gick för att träna, en galet vacker våning med spa, frisör, och sen gymmet. Jag körde lite stenhård cykling och åkte sedan upp för att duscha, killarna körde sina pass de fått från deras PT i Växjö.

Tuesday wasn’t that special (or as unspecial a day can be in Las Vegas). We woke up and worked out in the morning, a crazy beautiful floor with a spa, a salon and then the gym. I did some hard bicycling and then went up to shower, the guys worked our a bit more, according to their schedule they got from their personal trainer in Växjö.

IMG_3173

Efter det åkte Emil, Elias och jag till The Forum Shops at Caesars och gick runt lite, shoppade lite saker vi glömt i Sverige, Emils skjorta bland annat… Gallerian var galet vacker, Vegas är allt jag hade föreställt mig och mer. Det finns något runt varje hörn som överaskar en och får en att tappa andan. Otroligt. Vi promenerade förbi en vacker fontän på vägen till Nike och när vi gick tillbaka hade massa människor samlats runt den, plötsligt startade en show, Fountain of the Gods show, lite långsam så vi såg inte hela men ändå så otroligt fascinerande, vi hade bara tur som precis gick förbi.

After that, Emil, Elias and I went to The Forum Shops at Caesars and walked around for a bit, shopped a few things we had forgotten in Sweden, Emils shirt for the gala, among other things… The mall was crazy beautiful, Vegas is everything I had imagined and more. There’s something around every corner that will surprise you and take your breath away. Amazing. We walked by a beautiful fountain on our way in to Nike and on our way out there was a lot of people gathered around it. Suddenly a show started, it was the Fountain of the Gods show, a bit slow so we didn’t se everything but it was still so unbelievable mesmerizing, and we were just lucky that we were passing by. 

Skärmavbild 2019-06-23 kl. 20.17.17

Skärmavbild 2019-06-23 kl. 20.18.11

Skärmavbild 2019-06-23 kl. 20.19.06

Skärmavbild 2019-06-23 kl. 20.20.00

Vi åt på en av Gordon Ramsays restauranger, Pub and Grill. Maten var så god och vi hade det hur bra som helst!

We ate at one of Gordon Ramsays restaurants, Pub and Grill. The food was so good and we had a great time!

IMG_3115

IMG_3116 2

Vi gick tillbaka till hotellet och gick upp till stället där sponsorerna/reklamföretagen höll till, vi fick så mycket saker! Emil och jag hängde med och tänkte att vi bara skulle vänta in Elias men det första jag fick i handen var två par skor och en club soda. Snacka om trevliga människor. Den här världen är verkligen otrolig.

We went back to the hotel and went up to the sponsor place/advertisers. We got so much stuff. Emil and I just tagged along and thought we would just wait for Elias while he did what he had to, but the first thing I got in my hand were two shoes and a club soda. Talk about great people. This world really is unbelievable.

Efter det gjorde vi oss klara och den här gången gick vi ut för att äta middag. Vi åkte till ett ställe som hette Sage som låg i gallerian The shops at crystals. Åter igen var maten otrolig, men jag antar att det är som det ska då, eftersom de tagit de bästa restaurangerna i världen och öppnat dem i Las Vegas (de flesta av dem i alla fall, har jag hört, från Vancouvers ägare, tror jag). Och som på beställning blev vi alla trötta igen, så vi åt upp och gick sedan för att åka hem. Elias och jag stannade någon timme för att shoppa lite i affärerna i Crystals och resten åkte hem för att sova. Elias köpte sig själv ett par solglasögon och ett par skor, väl förtjänat, de var så snygga så han var faktiskt tvungen. Jag kom också hem med några saker den dagen, lite mer hudvårdsprodukter, eller faktiskt inte fler. Min La Prarie och min skrubb från Sisley var slut, jag hade fortfarande inte hittat någon bra rengöring och eftersom jag älskar skrubben tänkte jag att jag skulle prova en rengöring därifrån också… och sen var jag var bara tvungen att prova Sisleys Moisturizing Gel/Primer, jag har velat ha den i två år, så… Det var helt enkelt en till väldigt bra men inte så speciell dag.

After that we got ready and went out again to eat dinner this time. We went to a place called Sage at The shops at Crystals. Once again the food was amazing, but I guess that’s what it should be like since they’ve taken the best restaurants in the world and opened the same in Vegas (for most of them anyway, I’ve heard, from Vancouvers owner, I think). And as on command all of us got tired again, so we finished and then left to go home. Elias and I stayed a couple of hours to shop a bit in the storest at Crystals and the rest of them went home to sleep. Elias got himself a pair of sunglasses and a pair of shoes, well deserved, they looked so good so he had to. I too came home with a couple of things that day, some more skin care products, or not actually more. I had run out of my La Prarie and my scrub from Sisley, I still hadn’t found a good cleansing and since I love Sisleys scrub I thought I would try their cleansing too… and then I just needed to try Sisleys Moisturizing Gel / Primer, I’ve wanted it for like two years so… It was just one more not so special but really great day.