Gotland

Nu har vi haft några dagars semester. Eller semester, jag är inte så säker på att jag skulle kalla att kliva upp mellan åtta och nio varje morgon, träna och spela golf varje dag för semester. Men vi är här i alla fall och varje gång vi är det så är det som att sommaren startar på riktigt. Det är fantastiskt och så vackert, lugnt, tyst och lyfter är allt.

Vi kom hit på Midsommarafton precis i tid för lunch och det kan nog ha varit det bästa på hela dagen, sill och nubbe, nubben klarar jag mig utan men maten är så god och det var ett tag sedan vi åt det. Vi har ju inte varit hemma så mycket de senaste två åren och missat ganska många tillfällen, påsk, julafton mm. Detta år kommer bli annorlunda och jag ser verkligen fram emot det.

Elias kompis Joel kommer ikväll och imorgon ska vi åka och kolla på djur, dom har alpackas, islandshästar, kaniner, kycklingar, allt, det kommer bli så roligt! Vi kommer troligtvis träna på morgonen också, och troligtvis spela golf under dagen. Vi får se!

Jag ska delar lite foton från dagarna här på Gotland. Jag hoppas att ni alla har en fin midsommarvecka (eller det kanske var förra veckan) och mår bra, ta hand om er.

So we’ve had a few days of vacation. Or vacation, I’m not sure I would call getting up between eight and nine every morning, working out and playing golf every day for vacation. But we’re here and every time we are it’s like the summer starts for real. It’s amazing and it’s so beautiful, calm, quiet, and the air is everything. 

We arrived on Midsummer, a Swedish holiday where we eat and celebrate the summer, kind of (there’s a lot of videos of ”midsummer for dummies” out there) it’s the longest day of the year and the sun never really sets. We got here just in time for lunch and that could’ve maybe been the best part of the day, sill och nubbe (pickled herring and schnapps) the nubbe I can do without but the food is so good and it’s been a while since we had it. It’s usually the same food we eat on christmas, easter, well almost every special occasion in Sweden but we haven’t been home for any of it for the past two years. This year will be different and I’m really looking forward to that.

Elias friend Joel is coming tonight and tomorrow we’re going to a farm where they have alpacas, Icelandic horses, rabbits, chickens, everything, it’ll be great! We’ll probably work out in the morning too, and probably play some golf. We’ll see!

I’ll share some photos from these days here on Gotland. I hope all of you have a great midsummer week (or maybe that was last week) and that you’re doing well, take care.

IMG_3406

58308562328__083D4C70-4B85-4671-B279-438C89CA49E1

IMG_3420

IMG_3610 2

IMG_5833

IMG_3483

IMG_3484

IMG_3526

IMG_3579

58290978891__C78889B1-D09F-4C22-B093-25D2737EB64E