Too hot to function

I onsdags eftermiddag åkte vi hem till våra föräldrar. Men innan det så tog vi en tur till Vindhem igen, bara för att maten var så otrolig, för att Elias skulle få följa med och för att det var så vackert väder. Det var så varmt, nästan outhärdligt. Bilderna på maten kan tala för sig själva, vi hade det så bra och Tequila skötte sig exemplariskt, igen (Elias tog största ansvaret). Jag tog ett kort på han och Tequila som han la ut på instagram och helt plötsligt trodde halva Vancouver att han skaffat hund, det hade varit något det. Jag tror att det kanske hade varit lite mycket att ha en hund själv en hel säsong, haha. Han kan skaffa hund när vi är på samma ställe, då kan jag passa den när han är borta, då kan han skaffa fem hundar om han vill, och några katter, kanske en kanin, jag kan passa dem alla!

Wednesday afternoon we went home to our parents. But before that we took a trip to Vindhem again, just because the food was so amazing, to let Elias come with us and because the weather was so beautiful. It was so warm, almost unbearable. The pictures of the food can speak for themselves, we had a great time and Tequila did great, again (Elias watched her). I took a photo of him and Tequila that he posted on instagram and all of a sudden half of Vancouver thought he had a dog, that would have been something. I think it’a a bit much to be alone with a dog all season, haha. He can get a dog when we’re at the same place, then I’ll watch it when he’s away, then he can have five dogs if he wants to, and some cats, maybe a rabbit, I’ll watch them all!

IMG_5266

Nu har vi varit hemma i fyra dagar, det har varit helt underbart men så otroligt varmt, det har varit runt trettio grader i skuggan varje dag. Det är tur att Emils föräldrar har pool och att mamma och pappa bor vid sjön. Emil spelade golf varje morgon varje dag och är nu lika röd som en tomat, inte hela honom, hans ben från shortsen han hade på sig ner till strumpkanten och hans armar, det ser ut som att han har på sig en t-shirt hela tiden. De vann tre tävlingar, tror jag , och resten vill de inte prata om. På eftermiddagarna har vi mestadels varit vid mina föräldrars stuga, grillar, varit vis sjön, badat, badat i bubbelpool. Vi sov där inatt, eller sov… Jag kunden inte på grund av värmen. Jag provade seriöst allt, tog en iskall dusch, tog med Tequila ut i bilen och försökte sova där, la mig tillslut i köket på golvet med henne innan Emil hämtade mig runt fyra och tog mig tillbaka till sovstugan, vände mig sedan i sängen till klockan sex. Det var okej utomhus, vi hade fönstren öppna med myggnät men det var fortfarande en vägg av varmluft när vi öppnade dörren, det drog ingenting. Sov två timmar kanske, max.

So now we’ve been home for four days, it’s been great but so damn hot, it has been around thirty five degrees Celsius (ninety five Fahrenheit) in the shadow every day. It’s a good thing Emils parents have a pool and that my mom and dad live by a lake. Emil played golf every morning every day and is now as red as a tomato, not all of him, his legs from the end of the shorts he wore to the line of his socks and his arms, it looks like he’s wearing a white t-shits all the time. They won three tournaments, I think, and the rest they don’t talk about. The afternoons we’ve mostly spent at my parents cabin, grilled, spent time by the lake, taken a swim, used their bubble pool. We slept there this night, or slept… I couldn’t because of the heat. I seriously tried everything, took an ice cold shower, took Tequila with me and tried to sleep in the car, ended up on the floor in the kitchen with her and Emil came to get me around four and brought me back to the sleeping cabin, turned in the bed until six. The outside was okay, we had the windows opened with mosquito-net but there still was a wall of hot air when we opened the door, no airflow at all. Slept two hours tops.

IMG_5314

IMG_5321

IMG_5344

IMG_5323

IMG_5373

IMG_5426

IMG_5424

IMG_6160

IMG_5438

Emil åker till Växjö i morgon. Han hade tur för att det fanns inga flyg och tågen som gick hade så dåliga byten och skulle ta hur lång tid som helst men Joel körde upp för att spela en golftävling i Örnsköldsvik igår, och spelade med dem idag och ska köra ner imorgon så Emil kan åka med honom, så perfekt. Vi är tillbaka i Sundsvall nu men jag tror jag ska åka hem igen om några dagar, spendera lite tid med mina föräldrar och för att jag inte ska behöva ta Tequila upp och ner flera gånger om dagen. Nu ska vi sova och försöka att inte vakna förens i morgon, behöver nog lite sovmorgon också.

Hoppas att ni mår bra i värmen, vi ses snart!

Emil is leaving for Växjö tomorrow. He was lucky because there were no flights and the trips by train had really bad connections but Joel drove up to play a golf tournament in Örnsköldsvik yesterday, and he joined them today and driving down tomorrow so Emil are riding with him, so perfect. We’re back in Sundsvall now but I think I’ll go back home in a few days, just to spend time with my parents and so I don’t have to run up and down with her. We’re going to try to sleep now and hopefully not wake up until tomorrow, I think I need to sleep in a bit.

Hope all of you are doing fine in this heat, see you soon!