Weekend in Stockholm

Jag har inte varit till Stockholm sen Emil och jag åkte ner efter att vi kom hem från Arizona, även om jag pratade om det hela sommaren. Men nu har jag! Jag bestämde mig för att åka bara några dagar innan, Emil hade en ledig helg så han kunde ha Tequila. Jag bodde hos Catarina och hennes mamma, två väldigt viktiga, underbara människor. På fredagen åkte vi hem till hennes pojkvän och bara umgicks ett tag, drack lite öl och pratade, sedan åkte vi till till stan för att lyssna på jazz, det var så häftigt. Vi hade en superbra kväll.

På lördagen gick vi ut och tog lite kort på Cattis, till hennes castingar. Det var så roligt och hon är så vacker! Efter det tog vi det lite lugnt innan vi åkte in till stan igen för att äta middag med en annan kompis från gymnasiet. Vi hade så trevligt och jag har saknat dem så mycket. Jag ska ta vara på tiden i Sverige och åka till Stockholm så många gånger jag kan den här säsongen.

I haven’t been to Stockholm since Emil and I went there right after we got back from Arizona, even though I talked about going the whole summer. But now I have! I decided to go just a couple of days before, Emil had the weekend off so he could have Tequila. I stayed at Catarinas and her mom, two really important, wonderful people. On Friday night we went home to her boyfriend and just hanged out for a bit, drank some beer and talked, we then left to go to a bar downtown to listen to some jazz, such a cool atmosphere. We had a great night.

Saturday we went out to take some photos of Cattis, for her castings. It was so much fin and she’s so beautiful! After that we just chilled a bit before we went in to the city again to eat dinner with another friend from highschool. We hade such a great time and I’ve missed them so much. I’m going to use this time we have here in Sweden well and go to Stockholm as many times as possible this season.

IMG_6650

På söndagen packade jag mina saker och sedan åkte vi till flygplatsen så jag kunde checka in min väska. Efter det åkte vi in till NK för att shoppa lite, jag behövde lite ny hudvård,  ögonkräm tillexempel. Jag köpte lite mer saker än planerat, men ibland talar bara saker till mig.. hehe.

Jag köpte min ögonkräm från La Prairie, jag tänkte köpa en som hette Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream men blev rekommenderad att vänta med de lite tyngre grejerna till jag faktiskt har rynkor, uppskattar det, tack. Så jag köpte serumet Eye Complex with Caviar Extracts och ögonkrämen Cellular Eye Contour Cream, jag hoppas verkligen att de är bra! Jag köpte även en rengöring från Sisley, Eau Efficace Demaquillant Doux. Jag har använt en test ett tag och älskade den, så jag köpte mig en större burk (fick dock inte ta med den på planet så jag får åka tillbaka och hämta den hos Cattis, snart!). Bästa rengöringen jag provat, och då har jag provat hundratals. Den gör mig inte torr, får mig att känna mig ren och fräsch och den gör min hud så len, allt jag letat efter i ett!

Det dar sakerna jag faktiskt behövde. Nu kommer några saker som jag kunde klarat mig utan, men ändå älskar!

Jag har velat prova ett läppstift från Chanel ett tag, har inte kunnat köpa det någon stans. Rouge Coco Flash, jag köpte färgen nummer 84, har inte provat det ”ute” än men älskar den redan, det är så mjukt! Jag köpte också en ögonskugga (något jag också velat ha ett tag), Les 4 Ombres i färgen 308 – Claie-Obscur.

Älskar den också. Det sista jag inte behövde var en scarf från Dior. Den var bara så fin och jag köpte en med bokstaven F på. Jag har faktiskt velat ha en sån också (ja, det är mycket jag vill ha) som hårband, så jag var bara tvungen.

On Sunday I packed my stuff then we left for the airport to check my bag. We then went in to NK to shop a bit, I needed some new skincare stuff, eye cream for example. I got a bit more than I planed, but sometimes things just speak to me.. hehe.

I got my eye serum from La Prairie, I planed on getting the Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream but was recommended not start with the heavy stuff right away (when I don’t have any wrinkles, appreciate it, thank you). So I bought the serum Eye Complex with Caviar Extracts and the eye cream Cellular Eye Contour Cream, I really hope it’s good! I also bought a cleanser from Sisley, the Eau Efficace Demaquillant Doux. I’ve used a test bottle a while and loved it, so I got myself a bigger one (couldn’t bring it on the plane though, so I have to go back to Catarina soon again, to get it!). The best cleanser I’ve ever tried, and I’ve tried hundreds. It dosen’t leave me dry, make me feel clean and fresh and makes my skin so soft, everything I’ve been looking fore in one!

That was the stuff I actually needed. Now comes a couple of things that I could’ve made it without, but still love!

I’ve wanted to try a lipstick from Chanel for a while, have’t been able to buy it anywhere. The Rouge Coco Flash, I got in in colour number 84, haven’t used it when I’m ”out” yet but already love it, it’s so soft! I also bought an eye shadow (something I’ve also wanted for a long time), the Les 4 Ombres in the color 308 – Claie-Obscur. Love that one too. The last thing I didn’t need was a scarf from Dior. It was just so pretty and I got one with the letter F on. I’ve actually wanted one of that too (yes, there’s a lot of things I want), as a headband, so I just had to.

IMG_7441

Efter shoppingen åt vi sushi innan vi åkte tillbaka till flygplatsen. Jag hade sex minuter tillgodo efter att jag hade gått igenom säkerhetskontrollen, var rätt glad att flygplatsen var liten, annas hade jag nog missat flyget.

After the shopping we had some sushi before we left for the airport. I had six minutes to go when I had gone trough security, I was glad that it was a small airport, otherwise I would have missed my flight.

Helgen kom helt lägligt och jag kommer åka tillbaka snart, jag har redan bokat en show jag vill gå på i november. Jag kommer åka tillbaka innan det också men det blir nog ännu en spontanare. Förhoppningsvis kommer Catarina och hälsar på mig också, snart. Vi pratade också om att åka till Köpenhamn inom en snar framtid, vi får se vad som händer med det. Jag är bara väldigt glad över att vara tillbaka i Sverige och Europa denna säsong, det är mycket jag vill hinna göra och många ställen jag vill åka till! Ta hand om er, vi hörs snart!

It was a needed weekend and I will be going back soon, I’ve already booked a show I want to go see in November. I’ll be going back sooner than that but that’s probably just going to be another spontaneous trip. Hopefully Catarina will come down to visit me too, soon. We also talked about going to Copenhagen in the near future, we’ll se what happens with that. I’m just really glad to be in back Sweden and Europe for the season, there’s a lot I want to do and a lot of places I want to visit! Take care, see you later!