Christmas dress

Idag har jag beställt julklänning. Jag såg den för några veckor sedan, eller en liknande, kortare och i rött, och blev bara helt kär. Jag har en svart liknande sedan tidigare som jag bara älskar så varför inte ha fler i samma stil. Jag har inte varit säker på om jag ska på årets julfest eller inte så jag har väntat ett tag med att beställa, men idag bestämde jag mig och då var den såklart slutsåld. Som tur var hittade jag en annan, kanske ännu vackrare. En maxiklänning i svart spets.

Jag vet dock inte om jag kan ha den, med depressionen kom några fluffiga kilon som jag helt enkelt inte brytt mig ett sk*t om. Så vi får se, jag kommer ju definitivt inte se ut som hon som bär den, men… passar den så passar den!

Den är från By Malina och de har många fler i samma stil. Jag skulle ha den i varje färg om jag kunde (eller hade användning för det)! Den kommer om några dagar bara och jag längtar! Förhoppningsvis får ni höra mer om det. Fortsättning följer…

Today I ordered my Christmas dress. I’ve saw it a couple of weeks ago, or a different one, shorter and in red and I just fell in love. I have an old similar one in black that I just love, so why not have more in the same style. I wasn’t sure I would go to the christmas party this year so I’ve just waited. But today I decided to ordered it and it was out of stock. Luckily for me I found another one, maybe even more beautiful. It’s a maxi dress in black lace. 

I’m not sure I can have it though, with the depression a couple of fluffy kilos came, that I’ve just not given a singel f*ck about. So we’ll see, I for sure know that I will not look like the girl wearing it, but… if it fits it sits!

It’s from By Malina and they have a lot of more similar once. I would have it in every colour if i could (or hade use for it)! It suposed to be here in a couple of days and I’m really looking forward to it! Hopefully you’ll hear more about it. To be continued…