Almost twenty years together

Idag sa jag mitt sista hej då till min älskade älskade barndomsvän. ♡

När jag började i tvåan fick jag en katt av mamma och pappa. Vad som var kanske ännu mer speciellt för mig då, var att katten kom från min dagiscrush (som då, fortfarande var min crush).

Hon har varit med mig hela mitt liv, en arg katt, men hon visste vad hon ville ha. ”Klappa henne på magen på egen risk”, var det man sa kring henne. När jag flyttade stannade hon kvar med mina föräldrar, men jag har inte varit så långt borta och vi har träffats väldigt mycket sedan dess.

För ett tag sedan tog mamma med henne till veterinären för att hon började dricka ovanligt mycket. De sa att det var hennes njurar och att hon kanske hade några månader kvar. Mamma gav henne medicin och dyr veterinärmat, det var tre år sedan. Hon har varit så stark och blev en helt annan katt på slutet. Från en kallhjärtad fluffig liten diva, till en knäkatt som bara älskade att kela. Vi fick några otroligt år med henne.

Hon blev äldre och äldre och skulle blivit tjugo år om några veckor. På senaste tiden har hon haft svårt att röra sig, varje gång hon klev upp kunde man se att det gjorde ont. Pappa byggde henne en liten upphöjd bricka så att hon kunde stå och äta, hon älskade den. Men det var tid för henne att somna in. Jag kommer att sakna henne så mycket men hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta. För alltid. Vila i frid min lilla ängel. Vi kommer att vara tillsammans igen.

Today I said my last goodbye to my sweet sweet childhood friend ♡

When I started second grade I got a cat from my mom and dad. What was even more special for me then, was that the cat belonged to my kindergarten crush (who at the time, was still my crush).

She’s been with me my hole life, an angry cat, but she knew what she wanted. ”Pet her on her stomach at your own risk”, was kind of the saying around her. When I moved away she stayed with my parents, but I haven’t been that far away and I’ve seen her a lot since then.

A while back, my mom took her to the vet because she started to drink unusually much. They said it was her kidneys and that she maybe had a couple of months. Mom gave her medicine and expensive vet food, that was three years ago. She’s been so strong and became a totally different cat in the end. From the cold hearted fluffy little diva, to a lap cat that just loved to cuddle. We got some amazing years with her.

She’s been getting older and older and was supposed to turn twenty in a couple of weeks. Lately she’s been having a hard time moving, every time she got up you could see that it hurt. Dad built her a tray so she could stand to eat, she loved it. But it was time for her to rest. I’ll miss her so much but she’ll always be in my heart. Forever. Rest in peace my little angel. We’ll be together again.

IMG_2977

IMG_2971