A little bit of everything

Igår gjorde jag en ansiktsbehandling, microneedling, kanske inget man gör för att få lite egentid med en skön behandling, men absolut värt det om man gillar smärta, eller bara vill få en fräsch hy. Så, idag är jag röd och väldigt glansig. Glansig på grund av all Benpanten jag har i ansiktet, som förhoppningsvis kommer rädda mig från en supertorr hy. Nu kanske jag bara förlorar ett lager hud innan jag ser ut som vanligt igen. Det är fjärde gången jag gör det och jag tror faktiskt att jag kan se resultat, men jag är inte säker eftersom jag inte kollar mig i spegeln så noga längre. Jag är mest hemma hela tiden, utan smink. Det känns som att Emil inte har några matcher alls. Dom spelar torsdagar och lördagar, vad är det ens? Var det såhär när vi var i Sverige förra gången? Jag tror faktiskt inte det. I USA kändes det som att vi var på arenan tre gånger i veckan, även fast de också hade bortamatcher. Den här säsongen känns det dock som att jag varit på arenan max tio gånger…

Jag kollade precis schemat och allvarligt, de har spelar lite mer än tio hemmamatcher den här säsongen och juluppehållet är två veckor bort, med en hemmamatch kvar.

Vissa människor kanske gillar det, att få fler kvällar till att göra vad de vill på, men eftersom jag har alla mina hobbys/arbeten hemma så gillar jag att få komma ut från lägenheten. Jag saknar också alla roadtrips (lite längre än en dag), för att få fokusera lite på saker jag vill få gjorda, som tar lite längre tid och såklart, att få lite egentid.

Jag längtar efter andra delen av säsongen, när det drar igång lite och jag hoppas verkligen att det drar igång!

Idag har jag pluggat och jag ska fortsätta med det nu, eller jag ska rita lite innan jag ska sova. Jag ritar en grej till ett projekt som jag kommer avslöja i en snar framtid. Förhoppningsvis i januari, men vi får se hur det går. ag vet att december kommer att passera på ett ögonblick och vi har en bit kvar innan vi kan göra det offentligt. Med ”vi” menar jag mig själv och min bästa vän Benita från Finland, som är i Milwaukee just nu. Detta är nog det bästa jag gjort och valt att lägga tid på, än så länge i mitt liv. Så, förhoppningsvis blir det något av det! Det är i alla fall spännande, en spännande resa!

Nu packar jag och Tequila ihop och förflyttar oss till sängen, god natt på er!

Yesterday I went to do a facial, microneedling, it’s maybe not something you do if you wan some ”me time” and to get a nice facial, but definitely worth it if you like pain, or just want to have a healthy skin. So, today I am a bit red and very shiny. Shiny due to all of the bepanthen I have in my face that hopefully will save me from that super dry skin. Now I may just loose one layer before I’ll be back to normal. It’s my fourth time now and I actually think that I can see results, but not sure since I don’t look at myself in the mirror that much nowadays. I’m just home all the time, without makeup. It feels like Emil don’t have any games what so ever. They play Thursday and Saturday, what is that even? Was it like this when we played here before too? I actually don’t think so. In America it felt like we went to the arena three times every week, even though they also had games away. This season though, it feels like I’ve been to the arena ten times tops…

I just checked my calendar and seriously, they’ve played at home slightly more than ten times this season and the christmas break is two weeks away, with one more game at home. 

Some people may like it, to get more nights off to do their own stuff, but since I have all of my hobbies/jobs at home, I like to get out of the apartment. I also miss the road trips (longer than a day), to focus on stuff that I want to get done, that takes a bit longer and of course, to get some me time.

I’m looking forward to the other half of the season, when it heats up and I hope it really heats up!

Today I’ve been studying a lot and I’m going to go back to that now, or I’m going to draw a bit before I go to beed. I’m drawing something for a project that I’ll reveal in a near future. Hopefully in January, but we’ll see how it goes. I know that December will probably pass in the wink of an eye and we have a bit to go before we can ”go public”. By ”we”, I mean me and my amazing best friend Benita from Finland, who’s in Milwaukee right now. This is probably the best thing I’ve done and chosen to put time in this fare in my life. So, hopefully it’ll work! It’s exiting at least, an exiting journey!

Now me and Tequila are wrapping up and relocating to the bed, good night!

IMG_1229