So it’s December

Jag är inte röd längre och min hud ser fantastisk ut. Så mjuk och fast, tror jag. Jag har lyckats att hålla den återfuktad sen jag gjorde dermapen och det är förmodligen anledningen. Jag flagnar lite, som jag ska, men inte på ett tort sätt! Det kommer att vara skönt att se fräsch ut på julfesten i morgon i alla fall!

Min klänning kom förra veckan och jag älskar den, den är så fin och jag hade aldrig kunnat gissa att den skulle vara gjord av stretchtyg. Jag hade kanske kunnat kolla på produktbeskrivningen men eftersom jag inte gjorde det så blev den en positiv överraskning. Jag bara älskar den. Jag ska lägga ut lite bilder efter festen, om jag kan komma ihåg att ta några!

Jag känner dock att den kan vara lite för mycket, eller, att jag kommer vara lite ”overdressed”, men när ska jag i sådana fall ha den? Jag är inte heller så nöjd med att ”slösa” den på en julmiddag med laget, men igen, när ska jag ha den? Jaja, jag har inget annat så jag får ha den och om något annat dyker upp, får jag ha den igen.

Emil och jag bestämde oss för att göra vår egen adventskalender i år. Saker vi kan göra tillsammans eller saker för varandra. Jag har kommit på de ojämna luckorna och Emil de jämna. Igår hade vi ”klä granen”, vi lyckades nästan. Granen är för lång så vi var tvungen att bryta av den mittersta grenen längst upp, den var fortfarande för lång och nu när den för tjock och kort för att bryta av igen. De fem grenarna runtomkring är också för långa (det ser inte klokt ut) så Emil ska ta med en såg från hallen i morgon (eftersom vi inte har några verktyg här). Vi får väll se om han kommer ihåg. Jag lovar er att det kommer att se ut såhär tills efter jul, när granen ska ut. Det saknas också ett parti grenar i mitten, så blir det när man skickar in ”mannen” i hushållet. Vi kanske kan ta de avsågade grenarna och klistra dit dem där… Nåväl…! Nu har vi bara lutat stjärnan mot de andra grenarna och med lite fantasi ser det inte så dumt ut.

I’m not red anymore and my skin looks amazing. So soft and firm, I think. I’ve managed to keep it hydrated since I did the dermapen and thats probably the reason. It’s still pealing of a bit, as it should, but not in a dry way! It’ll be nice to feel fresh at the Christmas party tomorrow at least!

My dress came last week and I love it, it’s so beautiful and I could never have guessed that it was in a stretchy material. I could’ve looked at the description but since I didn’t, a positive surprise. I just love it. I’ll post some pictures after the party, if I can remember to take some.

I feel like the dress could be a bit over the top though, or, that I’ll be overdressed, but when will I wear it? I’m also not too happy about ”wasting” it on a christmas dinner with the team, but again, when will i wear it? Well well, I don’t have anything else so I’m wearing it and if something shows up, I’ll wear it again.

Emil and I decided to make our own advent calendar this year. Things we could do together or do for each other. I’ve come up with the odd numbers and Emil with the even one. Yesterday was ”decorating the Christmas tree”, we almost succeeded. The tree was too tall so we had to break the middle branch at the top, it was still too long and now its too thick and short to break again. The five branches around the middle one are also too long (it looks ridiculous) so Emil is bringing a saw from the arena tomorrow (since we don’t have any tools here). We’ll see if he remember. I assure you that it’ll look like that until after Christmas, when we’re taking it out. There’s also a few branches missing in the middle of the tree, that’s what you get for sending your ”man” in to buy it. Maybe we can glue those we’re cutting off there… Right now the star is just leaning against de other branches and with some imagination it looks good. 

IMG_1455

Idag har jag gjort massor, men det känns ändå som att jag inte fått någonting gjort, men det är en ny dag i morgon. Vi har i alla fall haft sol och en klar himmel idag och jag och Tequila var ut på två väldigt väldigt långa promenader, så vackert men så kallt.

Today I’ve been doing a lot, but still it don’t feel like I’ve gotten anything done, but it’s a new day tomorrow. At leats we got some sun and a clear sky today and me and Tequila went out for two really really long walks, so beautiful but so cold.

IMG_1473

Jag ska försöka att få lite skönhetssömn nu. För det första så att jag kan känna mig fräsch i morgon och för det andra så att jag kan stanna uppe längre än vanligt, ifall att det slutar med en riktig fest. God natt, jag hoppas att ni alla haft en fin dag!

I’ll try to get some beauty sleep now. Firstly, so I can feel fresh tomorrow and secondly so I can stay up longer than usually, if it ends in a real party. Good night, I hope all of you had a great day!