Christmas party

Så vi hade julfest i onsdags kväll och sen hade vi ledigt i fyra dagar. Det är uppenbarligen anledningen till att jag glömt att blogga, även fast vi inte gjorde något mer än att julshoppa. Jag sa innan festen att jag skulle försöka komma ihåg att ta några kort… det gjorde jag inte, eller jag tog några innan jag åkte, men det var allt… Inte en enda bild på Emil i hans snygga gråa kostym och julfluga. Jag köpte faktiskt två julflugor och hade på mig den ena som hårband så att vi skulle matcha lite, men det får ni väll försöka föreställa er bara.

Vi hade en bra kväll och åt julbord, första för i år, definitivt inte det sista. Vi festade tills baren stängde och åkte sedan hem och sov. En typisk julfest med laget.

Jag delar med mig av de bilder jag tog, så ni får se klänningen, sen ska jag plugga igen. Jag har en tenta efter jul och måste bli klart med en uppgift innan vi åker hem på fredag.

På en av bilderna tittar jag ner, på den andra kollar jag in i kameran och på den tredje ser jag ut som på den andra, men jag är lite lite gladare. Sammanfattar min julfestkväll.

Ha en bra söndag!

So we had the Christmas party Wednesday night and then we had a break for four days. That’s obviously why I forgot to blog, even though we did nothing more than a bit of Christmas shopping. I said that I would try to remember to take some photos, well… I didn’t, or I took a few before we left, but that was it… Not one picture of Emil in his gorgeous gray suit and christmas bow tie. I actually bought two bow ties and wore one as a headband so we would match, but you’ll have to imagine that.

We had a great night and ate some julbord (christmas smorgasbord maybe), first one this year, definitely not the last one. We partied until the bar closed and then went home to sleep. A typical team Christmas Party.

I’ll share the pictures I took, all three of them, to show you the dress and then I’m going back to studying. I have an exam after Christmas and need to finish an essay before going home this Friday.

In one of the photos I’m looking down, in the other one I’m looking in to the camera and the last one is like the second one, but I look a tiny tiny bit happier. Sums up my Christmas party night. 

Have a great Sunday!

IMG_1504

IMG_1505

IMG_1507