Tickets to Vancouver

Nu har jag bokat biljetter till Vancouver. Jag åker i början av februari och längtar redan, eller, jag har väll längtat sedan vi åkte därifrån förra året. Vi har pratat om att boka sedan Elias åkte i augusti och nu är det äntligen gjort. Emil kommer inte kunna följa med, såklart, säsongen håller fortfarande på då, men jag åker inte ensam, några andra från Ånge ska dit samtidigt. Jag tror också att det är Sedin Celebration Week när vi är där så det kommer förmodligen vara en hel del svenskar i Vancouver under den veckan. Det kommer bli super. Förhoppningsvis kan Emil jag jag åkta dit igen, tillsammans, när hans säsong är över.

Jag tror att vi åker nån gång runt första helgen i februari och vi hinner se tre hemmamatcher. Är kanske inte superexalterad över hockeyn men det ska bli roligt att se Elias.

Emil spelade sin sista match idag innan juluppehållet, jag stannade hemma för att redigera lite video och för att städa lite och jag antar att jag kommer stanna hemma resten av säsongen också eftersom dom vann idag och Emil gjorde två assist. Perfekt sätt att (nästan) avsluta säsongen. De har en match till på torsdag sedan åker vi hem!

Det jag längtar efter mest är solen (typ)… Jag tror jag nämnde att vi hade två soltimmar här i november, jag kommer inte ihåg mer än några minuter från december heller. Så snälla, herr väder, ge oss massor med sol och massor med snö de få dagar vi är hemma. Jag behöver det, Emil också.

Emil kommer strax hem och då ska vi packa lite och städa upp lite mer, så vi inte behöver tänka på det resten av veckan. Vi ska också ut och lika lite med Tequila. Vanligtvis brukar vi släppa lös henne sent på kvällarna då det inte är så mycket folk och hundar ute, men vi duschade henne tidigare idag (från hennes gyttjepromenad i eftermiddags) så vi kanske bara springer en sväng med henne.

I morgon ska vi åka och köpa lite fler julklappar och kanske gå på bio. Jag ska redigera tills Emil kommer hem från träningen så vår vi se vad som händer sen. Ha en bra kväll.

Now my trip to Vancouver is booked. I’m going in the beginning of February and I cant wait, or, it’s been like that since the last time we were there. We’ve been talking about it since Elias left in August and now everything is done. Emil will not be able to go, of course, the season will not be over, but I wont be alone. There’s some other people from Ånge that are going at the same time. Also, I think it’ll be the Sedin Celebration Week so there’ll for sure be a lot of swedes in Vancouver during that time. It’ll be awesome. Hopefully Emil and I can go there again, together, when his season is over.

I think we’re leaving around the first weekend in February and we get to see tree games at home. Not that I’m super exited about hockey but it’ll be fun to see Elias play!

Emil played his last home game today before the Christmas break, I stayed home to edit video and to clean a bit and I guess I’ll stay home the other games this season too, since they won and he did two assists. Great way to (almost) end the season. They have one more game on Thursday and then we’re going home!

The thing I look forward to the most is the sun… I think I mentions that we had two sun hours here in november, I can’t remember more than a couple of minutes from December either. So please, mr weather, give us a lot of sun and a lot of snow for the few days we’re home. I need it, Emil too.

Emil will be home soon and then we’re packing a bit and cleaning some more, so we don’t have to think about that for the rest of the week. We’re also taking Tequila out to play. We usually let her loose late in the evenings when there’s no people or dogs walking around, but we showered her earlier (from her mud walk this afternoon) so we may just run with her for a bit.

Tomorrow we’re going to buy some more Christmas gifts and maybe go to see a movie. I’m editing until Emil gets home from practice and then we’ll se what happens. Have a nice night!